Броени дни до ПРОМЯНАТА...

Елена Велевска избира музикални таланти от Балканите

Елена Велевска избира музикални таланти от Балканите

Елена Велевска ще бъде част от жури, което ще избере новите участници в най-гледаните шоу програми за музикални таланти на Балканите. Певицата е поканена да се включи в комисията като уважаван македонски изпълнител и професионалист, чието име се свързва с успешна музикална кариера, градена в продължение на 22 години.

“Поласкана съм, че получих покана да бъда част от този проект. Ние, като македонци, досега показахме много в тези шоу програми и съм сигурна, че тепърва предстои да докажем още колко талантлив народ сме. Всеки, който достигне до финалите в Белград, ще получи моята подкрепа и бих му помогнала да се представи в най-добрата си светлина, а защо пък не тази година македонец да стане победител” - споделя тя.

Елена Велевска се радва на уважението на публиката не само в Македония, но също в Сърбия, а в България става все по-популярна за меломаните, които приемат добре нейните музикални проекти.

Последният видеоклип, който изпълнителката представи в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official, е “Уволнен си от живота ми”, съобщават от музикалната медия.


3    коментара  |    рейтинг: 3.03  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   Виктор чужденец  |  29 August.2017 / 19:46

Нали не я приемали в Гранд?

#2   Натали  |  29 August.2017 / 16:16

Станува збор за избор на новиот круг за Звезде Гранда“, која стартува традиционалано секоја есен години уназад. Покрај Елена Велевска, ќе биди и Анета од група Молика и овогодинешниот победник на „Звезде Гранда“ од Македонија - Ристе.

#1   Ирена  |  29 August.2017 / 15:52

Ако станува збор за Балканската верзија на "Твоето лице звучи познато" ("Като две капки вода"), во претхотдната сезона на шоуто македонецот Даниел Кајмакоски беше победник. Можеби станува збор за друго шоу, но веќе има најава дека оваа есен ќе се емитува новата сезона на балканската верзија. Во кое и шоу да оди да жирира, многу успех Еленче.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута