Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Ави Бенеди: За мен музиката няма граници

Ави Бенеди: За мен музиката няма граници

Ави Бенеди /© снимка: Планета


Ави Бенеди споделя, че за няколко години, прекарани в България и благодарение на приятелката му Севдалина Дякова, е успял да научи български език и вече свободно разговаря. Не му е било трудно, защото има опит с изучаването на много чужди езици.

Поредното доказателство за това е появата на новия му албум със заглавие “Loco”, който съдържа песни само на испански език в латино ритми.

“За този албум се вдъхнових от първия испански филм, който в Австрия съм гледал като дете. Наскоро го гледах и в България. Казва се “Салса”. Много ми хареса и казах на Севда: “Искам да пея на испански.” А тя ми отвърна: “Ти си луд човек. Сега учиш български език, а искаш да пееш на испански!” Но за мен музиката няма граници” - разказва музикантът в “Автограф” .

Въпреки че Ави не знае испански, успява да запише този албум с лекота и вече получава много положителни отзиви за него. Севда помага в писането на текстовете на песните от този проект.

“В този албум обаче песните не са само любовни. Имаме и тъжни песни, имаме песен за живота, обхванали сме всички житейски теми. Гледахме да сме разнообразни”  - споделя половинката на певеца.

Двамата разказват, че първата им среща на кафе се случва във Виена, където певецът живее, а Севи е две седмици в командировка по това време.

“Държах го малко в напрежение първата седмица. Отказвах му поканите, казвах му все, че имам много работа и съм заета. Но след третия, четвъртия отказ реших най-накрая да приема, защото той щеше да спре с предложенията” - признава тя и допълва:

“И така на следващата седмица вече се видяхме на кафе и общо взето от тогава сме неразделни. Вече две години и няколко месеца. През това време разбрах, че Ави е добър човек. Много е мил, малко е разсеян, но това е нормално за всеки артист. Като цяло се разбираме много добре. Допълваме се и се подкрепяме”.


1    коментар  |    рейтинг: 3.22  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   JJ  |  24 August.2017 / 18:49

Досаден и неприятен човек, но със завидно самочувствие. И САЛСА не е испански, а ФРЕНСКИ филм. Като ще се прави на интересен, поне да се информира достатъчно.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута