Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Дара Екимова представи първа авторска песен

Дара Екимова представи първа авторска песен

Дара Екимова /© снимка: Личен архив


Талантливата млада изпълнителка Дара Екимова пусна днес своята първа авторска песен „Луд ли си”, в която разказва история, част от ежедневието на много тийнейджъри. Скоро предстои и заснемане на видеоклип към парчето.

„Музиката е езикът и средството, през които аз разкривам себе си. Това, което живея и чувствам, това, което преминава през сърцето ми. В живота има чувства и многообразие. Това ме провокира с моите приятели Цветелина Маринова от Експоуз да напишем текста, а с Кристиян Запрянов, Djane Monique и Светлин Къслев да работим върху музиката. Убедена съм, че много мои връстници ще разпознаят преживяванията си в тази песен. Тя е за тях. Вярвам, че другите неща, които ме вълнуват , навярно ще бъдат в друг стил. Човек трябва да намира стила, който най-добре го изразява в момента” – споделя тя по повод премиерата на песента.

„Луд ли си” разказва за непреходните стойности като любов, изневяра, лоялност, себеуважение и отстояване на принципи в междуличностните отношения, разкрити на езика на днешните тийнейджъри, несправедливо подценявани в техните преживявания и лични истории.

Сингълът е записан в студио Star Light records, а автор на аранжимента е Светлин Къслев. Вдъхновение за Дара и Светльо са хитовете на бандата Мейджър Лейзър, работили с Джъстийн Бибър, DJ Snake и Ники Минаж.

Дара Екимова пее от 5-годишна. През годините тя работи с музиканта и изпълнител Георги Симеонов – JJ, като част от неговия „Нов музикален център”, а днес неин вокален педагог е Искра Милкова, професионалистът, който развива вокално множество изпълнители, сред които и звездите от X Factor.

Дъщерята на непрежалимия Дими от „Сленг” и пи ар аксперта Ива Екимова направи няколко кавър версии на БГ хитовете „Синьо”, „Уморени крила” на Дони и Момчил и „Вървят ли двама” на Мария Нейкова.


1    коментар  |    рейтинг: 3.19  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   devil  |  7 August.2017 / 22:20

страшно надут дебил е тая грозната

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута