Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Здравко Мандаджиев: Всеки си тежи на мястото

Здравко Мандаджиев: Всеки си тежи на мястото

Здравко Мандаджиев /© снимка: Планета


Здравко Мандаджиев споделя, че лятото е неговият любим сезон, а Балканът и по-специално Родопите са му слабост и доста често ги посещават с неговата съпруга, която също е от Родопа планина.

Преди няколко дни на музикалния пазар се появи новият му фолклорен албум със заглавие “Горд баща”. Певецът казва, че този проект е  доста сантиментален за него.

“Избрах песента “Горд баща” за заглавна на албума, тъй като е посветена на моя син Димитър и затова реших този албум да бъде насочен към него. Надявам се да има същия успех както и предишния. В новия проект са включени 11 песни. Не изневерявам на себе си и гледам да бъдат разнообразни от различни фолклорни области. Година и половина, почти две го готвих. Винаги гледам да е бавно и славно, както са казали хората. Не бързам, не искам да издавам продукция, която ей така, просто да напълни албума.” - разказва певецът в “Автограф”.

Със съпругата му са много щастливи и с раждането на сина им всичко в живота им е различно.

“Цялото внимание е насочено към него. Искаме като родители всичко да бъде наред. Вече показва характер. Определено има наклонности към музиката. Вкъщи постоянно се купуват музикални инструменти, защото само това го влече. Пее, танцува, гледа музикални телевизии. Аз съм много грижовен и всяка свободна минута искам да съм с него, да се разхождаме, да обикаляме парковете, удоволствие ми е” - разказва гордият баща.

Доволен е, че напоследък вече има доста ангажименти, а хората и общините залагат на българския фолклор.

“И трябва да присъства според мен. Защото съм сигурен, че няма българин, който като чуе народна музика, поне нещо да не му трепне. Няма такъв човек. В крайна сметка - всеки си тежи на мястото” - подчертава изпълнителят.

В началото на кариерата му е било много трудно, докато се наложи като име. Не крие, че първите няколко години се е лутал. След това Поли Паскова е била човекът, който му е помогнал да тръгне напред с концертните изяви.

“И изведнъж колелото се завъртя за мой късмет. Сега работя много добре и благодаря на Господ. Явно, когато се трудиш, в един момент трудът ти се възнаграждава. Не е важно обаче като отидеш на участие да излезеш да си направиш програмата, да си изпееш песните и да си заминеш. Много е важно какво ще кажеш на тези хора по време на участието, дали ще им обърнеш внимание след участието” - обяснява той.

“Аз съм от тези хора, за които не е имало човек, на когото да не обърна внимание и да не разговарям с него, много ми е приятно. Много е мило като дойдат възрастни жени да ми се радват, целуват ми ръце, подаряват ми цветя, подаръци. Толкова е мило и това са много ценни неща и моменти. Защото има села, които чакат да дойде празник, да се повеселят, някой да им напълни душите, да им ги нахрани. Щастлив съм, в момента съм много щастлив” - споделя певецът.


0    коментара  |    рейтинг: 4.29  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута