Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Милко Калайджиев и Ангелина Милева промотираха дуета си

Милко Калайджиев и Ангелина Милева промотираха дуета си

Милко Калайджиев и Ангелина Милева /© снимка: Планета


“Твоето бело лице” е песента, която обедини в музикален дует Милко Калайджиев и Ангелина Милева.

Видеоклипът вече се радва на своята официална премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”, съобщават от музикалния канал.

Милко споделя, че е научил тази весела и закачлива мелодия от една възрастна народна певица от Свиленградския край. Тя му предлага да възроди за нов живот тази хубава народна песен, защото не е чувала, някой друг да я изпълнява. Певецът харесва идеята и избира за своя дуетна партньорка Ангелина Милева.

Това е първият им съвместен проект, но и двамата са изключително доволни от крайния резултат. Режисьор на видеоклипа е Петьо Картулев, а екипът на телевизия “Планета Фолк” реализира снимките край язовир Кърджали и в комплекс “Главатарски хан”.

Междувременно Ангелина Милева засне още три нови самостоятелни песни – авторската мелодия на Димитър Милев “Що е радост”, родопската китка “Еленко, моя дощерко” и “Заборило Яне”, която вече достигна до почитателите на българския фолклор с хубав видеоклип.

В телевизионните снимки на новите песни, с красиви фолклорни костюми и оригинални хореографии, се включват и танцьорите от формация “Антик”.


0    коментара  |    рейтинг: 4.17  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута