Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Звезди на "Пайнер" с участия на летни фестивали и събори

Звезди на "Пайнер" с участия на летни фестивали и събори

Лятото е изпъстрено с много фолклорни празници и фестивали, а звездите на телевизия “Планета Фолк” са неизменна част от тях, съобщават от музикалния канал.

Още в петък Славка Калчева ще бъде специален гост на 19-тия международен фолклорен фестивал “Дорково 2017” в община Ракитово. Тя ще представи най-обичаните и популярни мелодии от своя репертоар и така ще направи празника незабравим.

В събота в Момчилград на Централния площад ще се събере мало и голямо на Осмата международна среща на момчилградчани - “Момчилград винаги в сърцето ми”. Там са поканени Ивана и Янко Неделчев. Мегазвездата на телевизия “Планета” ще излезе на сцената заедно със своя бенд, за да зарадва многобройните гости със своите най-големи хитове.

В летовище “Свети Константин“, Община Пещера, отново в събота Здравко Мандаджиев с танцово шоу “Кабири” ще се включат в регионалния фолклорен събор “Свети Константин 2017”.

В Поликраище, Община Горна Оряховица, пък за концерт са поканени Сестри Диневи. Още хубава народна музика ще звучи в събота и в други краища на България.

Николай Славеев и неговия бенд ще бъдат част от Празничния концерт в Златоград. Нелина пък е специален гост на Празника на град Стрелча.

Ивелина Колева с хубави добруджански песни ще весели гостите на Фестивала на Балканската скара в Бургас в неделя. Мария и Магдалена Филатови ще бъдат кулминацията на концерт по повод Илинден в местност Изворите, община Банско. 


2    коментара  |    рейтинг: 4.35  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   KATI  |  30 July.2017 / 15:01

ХРИСТО КОСАШКИ Е НАЙ=ДОБРИЯ. ПЛЪТЕН, СИЛЕН И РАЗПОЗНАВАЕМ ГЛАС С ГОЛЯМ ДИАПАЗОН. БРАВО НА НЕГО, УСПЕХ

#1   Банско  |  29 July.2017 / 00:44

Филатови са най-добрите!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута