Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Радостина Паньова отново на сцената след като стана майка за втори път

Радостина Паньова отново на сцената след като стана майка за втори път

Радостина Паньова /© снимка: Ара Мюзик


Два месеца след раждането на втория си син Ивайло, фолклорната изпълнителка Радостина Паньова подновява артистичните си участия. Певицата от ефира на Фен Фолк ТВ отново ще се среща с почитателите си от цялата страна.

Първи радостта да се срещнат с любимката си ще са жителите на с. Блажиево в Община Бобошево, където Радостина ще гостува на 29 юли. На 20 август я очакват всички ценители на македонската песен в с. Черниче, община Симитли. В началото на есента изпълнителката на „Моли се на Бога, Севде“ ще е в гр. Ветово, обл. Русе.

„Липсваха ми досега срещите с хората, с всички, които слушат моите песни и се хващат на хорото. Емоцията е голяма, тя ме зарежда и ми дава стимул да творя!“ - споделя тя.

Успоредно с грижите за двамата си сина и артистичните си участия, певицата се подготвя и за юбилейното издание на „Пирин Фолк“ Сандански, където ще е специален гост на 26 август.


1    коментар  |    рейтинг: 3.29  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Димитър Бончев  |  15 July.2017 / 14:08

Успоредно с грижите за двамата си сина и артистичните си участия, певицата се подготвя и за юбилейното издание на "Пирин Фолк" Сандански, където ще е специален гост на 26 август.
С коя песен ще участва Радостина Паньова на "Пирин Фолк" Сандански?

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута