Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Бобан Здравкович и Гъмзата пеят безплатно на „ObzorMezi“

Бобан Здравкович и Гъмзата пеят безплатно на „ObzorMezi“

Известният фестивал на балканската скара „ObzorMezi“ ще гостува от 13-ти до 16-ти юли на територията на парка в морския курорт. В рамките на 4 дни Фондация "Румънеца и Енчев" и община Несебър са подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители.

Атрактивната програма за феста е пълна с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебабчета и всички те са с вход свободен. Стотици награди очакват участниците и гостите на феста.

За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри.

В първият ден на фестивала градуса на купона ще вдигнат Гъмзата и „Виво Монтана“, на 14-ти юли за всички ще пеят Йорданис Агапитос и Дарко Филипович.

На 15-ти – за всички ще забавляват сръбската звезда Бобан Здравкович и Андреас. А в последният фестивален ден фолклорната прима Славка Калчева ще се качи на голямата сцена.

Всички концерти са безплатни за гостите на феста. Посетителите ще могат да се запознаят и с интересни занаяти и ръчно изработени сувенири. Организаторите ще подкрепят и три благотворителни каузи. Те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи.

Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания „Завинаги с нас”, а заедно с Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи ще бъдат организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат. Следващата спирка от мащабното турне на Румънеца и Енчев е Бургас.


0    коментара  |    рейтинг: 4.24  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута