Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Здравко Мандаджиев с нов клип и участие в три фестивала

Здравко Мандаджиев с нов клип и участие в три фестивала

Здравко Мандаджиев /© снимка: Планета


Здравко Мандаджиев е сред най-желаните музикални гости на различни фолклорни фестивали у нас и в чужбина.

Само през месец юли изпълнителят на музикална компания “Пайнер” получи 3 покани за участие в подобни форуми, а първата му изява ще бъде на Националния фолклорен събор “Болярска среща” на 22 юли в с. Арбанаси, община Велико Търново.

Още на следващия ден Здравко Мандаджиев и танцово шоу “Кабири” ще гостуват и на “Тараклъка пее и танцува”. Тук изпълнителят отново ще представи част от най-новите си композиции, както и обичани фолклорни мелодии от репертоара си.

Финалът на поредицата от музикални изяви фолклорният певец ще постави в навечерието на своя рожден ден – на 29 юли в Пещера.

Поводите за тази музикална среща са два – рецитал на Здравко Мандаджиев на Втория регионален фолклорен събор “Св. Константин 2017” и жури на фестивала.

Междувременно в ефира на телевизия “Планета Фолк” премиера правят новите видеоклипове на изпълнителя, съобщават от музикалния канал.

Песента, която вече се радва на интереса на зрителите, е “Имен ден”, а до дни се очаква появата и на още едно ново заглавие. Тези песни са включени в нова фолклорна програма, която това лято ще зарадва ценителите на българската народна музика.


0    коментара  |    рейтинг: 3.89  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута