Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Гергана: Родители, вие сте най-отговорни за децата си

Гергана: Родители, вие сте най-отговорни за децата си

Гергана /© снимка: Планета


Изненада за зрители на “Бащино огнище” е участието на Гергана като звезден репортер в новия брой. Поводът е юбилеят от създаването на Националния музей “Земята и хората”.

“Освен музиката, другата моя страст са минералите. Затова реших да уча “Геология” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Поводът за нашата среща е, че тази година, на 19 юни, се навършиха 30 години от откриването на музея “Земята и хората” за посетители“ - разказва тя пред камерата на Планета ТВ.

Зрителите ще останат впечатлени от професионализма, с който Гергана ги въвежда в света на минералите, заедно със своята събеседничка Живка Янакиева, главен уредник на музея. Ще се запознаете с историята на “Земята и хората” и с огромния принос на геолога и минералог Илия Делев.

Ще се разходите в магичния свят на минералите с Гергана, която се спира пред една от витрините с думите:

“Сега ще ви покажа моя любим минерал. Всяка година той е различен. Тази година е александритът. Той е разновидност на хризоберила. Получил е името си в чест на руския цар Александър Николаевич ІІ.”

В ролята си на репортер, Гергана не пропуска да подчертае факта, че “Земята и хората” е единственият музей в България, който има школа за обучение на малки геолози – бъдещите Пазители на Земята. Нейното послание към зрителите в края на интервюто е:

“На всички зрители и най-вече на тези, които са родители, казвам ви, вие сте най-отговорни за децата! Ако искате те да имат повече знания – ние ви очакваме тук, в музея “Земята и хората”!


4    коментара  |    рейтинг: 4.07  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#4   ....  |  5 July.2017 / 23:24

Вместо да ми гледаш минерали и да ми се разходаш по тъпи музей бих те съветвала да отидеш в Youtube и хървлиш едно око на една босненска песен дето изляза преди няколко дни Maya Berovic-Broj и веднага да купиш правата към песента хем нещо в твой си стил хем и нещо актуално пък и момичето дето изплянва тази песен има и лека прилика с теб ... Ама както и да е твоя си работа щом минерали са ти по важни от твоята кариера от това да се завърнеш и припомниш коя е Гергана ОК тогава, гледай как некадрни пержонажи (но с амбици, хъс за работа) Ала Александрова, Роксана и сие ти взимат място тогава, някой ден може би (както се пееше в една твоя песен) като съвсем залезеш ще се научиш да уважаш своите фенове но ....finders keepers losers weepers

#3   vladislav  |  4 July.2017 / 12:29

Аз я попитах дали ще има нова песен,тя ми каза: Нямам нищо ново освен това видео :)
Дано до края на годината поне пусне нещо,защото е способен и можещ изпълнител,който знае как да направи хит!

#2   Марио  |  4 July.2017 / 12:15

Тайна е и за нас и за нея, защото и тя не знае... Наскоро я попитах във фейсбук дали се е отказала от кариерата си и тя ми отговори не и ми прати това видео, ние знаем, че учи, но години без песни, като добавим и предните години също без или с една песен, не е кариера това, нито амбиция, нит хъс, нито отдаване...

#1   ...  |  4 July.2017 / 12:05

А кога ще пуска нова песен ако не е тайна?

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута