Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Кеба и Валя Балканска с безплатни концерти на „VarnaMezi“

Кеба и Валя Балканска с безплатни концерти на „VarnaMezi“

Известният фестивал на балканската скара „VarnaMezi“ ще гостува от 5-ти до 9-ти юли на територията на Морската градина под Пантеона.

В рамките на 5 дни Фондация "Румънеца и Енчев" и община Варна са подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители.

Атрактивната програма за феста е пълна с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебабчета и всички те са с вход свободен. Стотици награди очакват участниците и гостите на феста. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри.

В първият ден на фестивала градуса на купона ще вдигнат фолклорните изпълнителки Валя Балканска и Славка Калчева. На следващият ден сръбската звезда Кеба и „Виво Монтана“ ще загреят посетителите. На 7 юли чаровният Борис Солтарийски и гръцкият певец Йорданис Агапитос ще пеят за госите на фестивала.

На 8-ми настроените е поверено в ръцете на голямата Весна Змиянац и „Трубачи Гуча“, а в последния ден – легендите от „Сигнал“ и диджей Джейн Моник, която ще пуска актуални бг и световни хитове са гвоздеят в програмата. Всички концерти са безплатни за гостите на феста. Посетителите ще могат да се запознаят и с интересни занаяти и ръчно изработени сувенири.

Организаторите ще подкрепят и три благотворителни каузи. Те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания „Завинаги с нас”, а заедно с Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи ще бъдат организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат. Следващите спирки от мащабното турне „БългарияМези“ на Румънеца и Енчев са фестивалите в Обзор и Бургас.


1    коментар  |    рейтинг: 4.59  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Ивайло  |  4 July.2017 / 13:39

България трябва да задълбочи добрите си взаимоотношения и да има колкото е възможно връзки с Румъния и Сърбия.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута