Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Емануела: Всичко се промени, откакто съм в "Пайнер"

Емануела: Всичко се промени, откакто съм в "Пайнер"

Емануела /© снимка: Планета


Емануела е категорична, че в музикалната й кариера има доста промени. Хитовата изпълнителка подчерта в "Открит микрофон" на Signal.bg, че причина за това е присъединяването й към най-голямата музикална компания у нас.

"Аз винаги съм искала да работя с "Пайнер". Това ми даваше стимул и преди да подпиша договор с тях" - заяви певицата.

За силната конкуренция в попфолка, за това какво й е помогнало да се нареди сред най-успешните звезди в жанра и какво я потиска, вижте тук!


6    коментара  |    рейтинг: 3.19  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#6   Христо  |  17 June.2017 / 06:57

Съгласен съм, че Емануела и в Пайнер Мюзик успя да се открои и да затвърди позиция, каквато имат не много изпълнителки там. Наистина не виждам с какво изглежда по-зле от колежките си на световната сцена. Дори изглежда доста по-добре от някои. Провокативен стил, това е нейния почерк. . Работи, записва, клипира и е продуктивна.

#5   Кок Коков- Кокича  |  13 June.2017 / 23:44

Толкова е жалко! За една жена от провинцията с НАРИСУВАНИ вежди пикът в нейния живот е да отиде в музикална компания Пайнер и във всяко интервю да ближе з**дника на инж. Димитров; да бъде използвана от мутри след участия и да пее за 20 лева, за евтин с*кс и за други такива неща ... Просто чета и се смея колко добре ближе г*за на Димитров това чудо с нарисувани вежди. Винаги е била евтина и вулгарна ... евтина и смешна... И не, НИКАК не ме дразни или нещо такова. Смея се с глас, когато й видя веждите или движенията в клиповете ... още си спомням смешните й движения в Таралежа... Боже, колко мъка и г*зоблиство има по този свят!!! :)))))))

#4   echoo  |  13 June.2017 / 22:36

Ами ужасно много е лансирана, да благодари на шефа си по-скоро. Единствените песни които ми харесват откатко е в "Пайнер" са "Сменяй ме" и "Не ме заслужаваш". Пуска пълнеж след пълнеж, колкото да има. Нейния пик беше в "Ара" с песните на Оцко, тогава просто беше номер 1. И до ден днешен ги слушам тези песни, което не е случай с "пайнерските" й.

#3   Светлето  |  13 June.2017 / 20:22

Емануела има яки хитове и в Арата, но в Пайнер повече я забелязаха, а и във ВИП Брадър се представи също отлично. Дано успее да направи и нови хитове.

#2   Натали  |  13 June.2017 / 18:36

Ами промени се, ама и тя не лежи на стари лаври, работи здраво и резултатът се вижда.

#1   Сашо  |  13 June.2017 / 17:32

Напълно съгласен съм. И в Пайнера успя да се наложи, въпреки конкуренцията. Направи силни хитове и стана още по-популярна. Успех!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута