Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие!

Сестри Диневи отбелязват юбилей с нови видеоклипове

Сестри Диневи отбелязват юбилей с нови видеоклипове

Сестри Диневи /© снимка: Планета


На 16 юни фолклорният дует Сестри Диневи празнуват 10-годишен юбилей на професионалната музикална сцена. На тази дата Диляна и Миглена се присъединяват към музикална компания “Пайнер” и до днес радват ценителите на българския фолклор с красивите си гласове и песни.

“По повод годишнината решихме да изненадаме нашите почитатели с няколко нови видеоклипове, които са подарък, както за тях, така и за нас самите”, споделят изпълнителките.

Пред телевизия “Планета” те разкриват, че премиера ще направят 3 авторски композиции - “Дръж се земьо”, “Мома звездица” и “Все така да сме”. Първите две мелодии са от албума “С песен на сърце” и са по тяхна музика, а третата е най-новото попълнение в репертоара на звездите на “Планета Фолк”.

“Все така да сме” е песен по музика и аранжимент на Ангел Ефтимов и текст на Мариета Ангелова. Вече са заснети и видеоклипове на мелодиите, а за целта Диляна и Миглена Диневи застанаха пред камерата на режисьора Петьо Картулев. Красив естествен декор на видеореализациите е едно райско кътче - Етнографски Комплекс “Дамасцена”, с. Скобелево.

“Искаме да благодарим на домакините за съдействието, както и на целия екип, с който работихме - Борислав Соколов /грим/, Светослав Нейков /коса/, Таня Йовчева /стайлинг/, на режисьора Петьо Картулев и на танцова група “Пловдивъ”, които допълват видеоклиповете с оригинална хореография”, споделят сестри Диневи.

За финал те разкриват, че продължават да работят по нови песни и през септември отново ще заснемат част от тях.


0    коментара  |    рейтинг: 4.34  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута