Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

Първото интервю на Теди Александрова

Първото интервю на Теди Александрова

Теди Александрова /© Планета


Първото интервю на Теди Александрова

Едно интервю на Емилия Стоянова с новото откритие на "Пайнер" - Теди Александрова, проведено на 9 януари в предаването "Зад кулисите" по радио "Сигнал плюс".

Здравей, как си и с какво помниш първото излизане на голямата сцена на турнето?

- Драго ми е, Еми! Много благодаря за вниманието. Казвам здравейте и на всички слушатели на радио "Сигнал плюс". Наистина беше много вълнуващ момент, аз дори не мога до го опиша с думи, просто трябва да се почувства това нещо.

Какво е да пееш на такава голяма сцена още преди да си се утвърдила като певица?

- Няма как да забравя такава емоция! Това беше една от най-хубавите емоции в живота ми до този момент, наистина. Не знаех какво ще се случи с мен тогава, все пак открих концерта. Много се вълнувах, много се притеснявах в началото. Както видях, хората доста добре ме приеха, имаше някакъв взрив от емоция. И така вече към края на песента се отпуснах и почувствах, че ще имам успех. Много добре ме приеха. Беше много готино, сладка тръпка, която не мога да забравя.

Какво си пожела след като приключи твоето участие? Какви мисли минаха в главата ти?

- То не беше една мисъл. Страшно много мисли свързани с развитието ми. Много исках да стигна дотук, да подпиша договор с фирма "Пайнер", да направя много хубави песни и клипове. Изобщо, да постигна мечтата си. Исках го това нещо и много съм щастлива, че успях.

Трудно ли е да ти повярва една голяма музикална компания или те вече имат усет кои изпълнители или кои нови надежди ще имат възможността да станат утрешните големи звезди, как мислиш?


- Е, определено фирма "Пайнер" имат усет за това кой има потенциал и е доказано неведнъж от всички изпълнители, които са във фирмата. Определено е трудно да стигнеш до тази музикална компания, защото по принцип трябва да притежаваш много качества, за да успееш да влезеш точно в гиганта в България - музикална компания "Пайнер".

Цел ли ти е било това?

- Ще прозвучи много тривиално, защото всяка една от колежките го казва, но е така. Беше ми мечта да стигна до голямата сцена, да пея в "Пайнер", не в друга музикална компания. И откакто се помня много го желая това, страшно много.

Кога точно подписа договора?

- Договора на 30 септември го подписах.

Доста време измина оттогава. Едно тримесечие, през което ти си се готвила за появата пак на голяма сцена, на телевизионен екран.

- В "Приказките" работех през този период, в комплекса на "Пайнер" и все още съм там.

Пееш на живо?

- Да, абсолютно. И когато тръгна по участия ще си пея на живо, защото си е много по-истинско и контактът с публиката е по-истински.

На колко години си сега?

- На 19, съвсем скоро ги навърших, на 11-ти декември имах рожден ден. Завърших миналата година. Направих бал, много готино беше.

И сега накъде, ще продължиш ли обучението си или на дневен ред е да се реализираш като попфолк певица?


- Най-напред ще наблегна повече на пеенето, на кариерата, пък след време няма да пропусна и учението. Ще продължа, но няма да е на този етап, сега ще обърна внимание на музиката повече.

Ти си от Лом. Как живее в този град един млад човек като теб, с какво се забавлява, въобще младите хора как я карате?

- Лом е много готин дунавски град. Нищо, че е малък. Спомням си, че ставаха големи купони в този град. Сега не е точно така, защото все пак сме в такъв период и на криза, и много от младите хора не са там, повечето учат. В момента не е толкова живо в града, но си спомням, че си прекарвахме много хубаво, в петък и събота - купони. Манталитета ломския си е такъв - буен, хората са много готини.

Кажи ни повече за семейството си, за най-близките хора.

- Много си ги обичкам! Имам братче, по-малко. На осем годинки е, сега е втори клас. Доста голяма ни е разликата. Бях само дете до единадесетгодишна, обаче сега си имам едно страхотно братче, което много обичкам.

Какво казва братчето, като те гледа по телевизора?

- Много се радва, той може би е човекът, който най-истински ми се радва.

А родителите?

- Те също. Да, те много ме подкрепят. Без тяхната помощ нямаше да стигна дотук и морално, и материално, изобщо. Това са хората, на които трябва да съм най-благодарна.

Не е ли много далече Харманли от Лом?

- Ами, то от единия край на България до другия! Да, така се получава малко /смее се/. Обаче свикнах и ми е много готино тук, в Харманли, и хората ми харесват.

С музикантите от оркестъра се разбираш.

- Да, да и тях много си ги обичам, много са готини всичките. Въобще, разбираме се много добре.
 
Как гледат на новите таланти, има ли момент на недоверие преди да покажеш какво можеш, какви са способностите ти?

- В началото го имаше този момент, когато дойдох тук към края на август. Но мога да кажа, че наистина сме се сработили много добре и знаем какво можем.

Между другото имаш очевидна прилика с Гергана. Вероятно е непреднамерена. Никой не те вини за това нещо, но дали е в плюс за теб или е в минус, тъй като тя е популярна, утвърдила се вече певица? Ето чета и по форуми, самата аз още с излизането ти на сцената видях, че е така.

- Вероятно я има тази прилика, щом толкова много се говори. Значи, аз първо искам да кажа, че Гергана ми беше любимата певица. Сега също много я харесвам.

Казвали ли са ти в училище, че приличаш на нея?

- Казвали са ми още, когато излезе Гергана, когато изгря тя. Оттогава се говори това нещо, че има прилика между нас. Аз също виждам, че има нещо такова. Не мога да кажа дали ми е в плюс или ми е в минус, но тя е готина, аз много я харесвам. Не е нещо фатално, че има някаква прилика.

Ще търсиш ли начин да избягваш тази прилика?

Трябва да си сменя цвета на косата може би, за да не си приличаме толкова много, но това няма как да стане, защото аз залагам на русия цвят. Това е начин на живот - да си блондинка /смее се/.

Оттук нататък как ще действаш?

- След "Актьор" мисля да клипирам една нова песен, която записах съвсем скоро. Тя се казва "Не ми дреме", текстът и музиката са мои, аранжиментът е на Митко Петров.

На какво, на кого казва едно младо момиче: "Не ми дреме"?

- Казвам го на всички момчета, които си вярват страшно много и си мислят, че са единствените. Няма незаменими хора и точно това е идеята на тази песен. "Не ми дреме даже да не си до мене. Знаеш ли, не ми дреме. От такива като тебе бягам далече".

Теди, говориш като момиче с опит, а пък си твърде малка още. Как е с любовта? Има ли много гаджета, които се навъртат?

- /Смее се/ Не мога да се оплача, обаче аз много пробирам. Много трудно може да ми хареса някой, но когато се влюбя мога да ти кажа, че направо съм болна история.

Сега влюбена ли си в някого?

- Да, влюбена съм. Имам муза, определено.

И тази муза музикант ли е?

- Не, не, не. Не е музикант, изобщо не се занимава с музика, от Харманли е. Оказа се, че тук срещнах любовта на живота си. Има готини момченца в Харманли /смее се/.

В Лом да не си оставила някоя любов да рони сълзи?

- Не знам, може би.

Кога ще ни гостуваш в София, в студиото на радио "Сигнал плюс"?

- Когато ме поканите.

Аз те каня още сега, когато имаш път насам, тъй като и София е далече от Харманли.

- О, не е толкова далече, колкото Лом.

Ще се уточним. Сигурна съм, че и слушателите на радио "Сигнал плюс" ще имат доста въпроси към теб. Пожелай си нещо в ефир.

- Искам да бъда здрава, за да мога да постигна и другите си цели. Не е само това моята цел в живота - да пея, имам и много други мечти. Пожелавам си една успешна кариера. Хората да ме възприемат по начина, по който аз искам. Здраве за мен и хората, които обичам, повече разбирателство. За всички хора - много здраве, много любов, да имаме топлина в душите си и по-малко злоба. Да бъдем по-добри и един по-добър живот.


48    коментара  |    рейтинг: 3.96  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#48   ....  |  14 November.2016 / 15:54

Абе ква Гергана ви гони?Гергана е най-красивата певица и няма нищо общо с това монтанско чучело която е най грозната.
Гергана прилича на една румънска поп певица-Делия Матаче, А Теди Ломска въобще не мяза на човек дори камо ли на такава богиня като Гергана.


#47   Георги  |  13 February.2014 / 22:57

Какво да ви кажа за Теди тя наистина е много добра ама само в едно ... В правенето на свирки ....и ас сам от Лом и мога да ви кажа мастия голяма но кирвите винаги успяват.

#46   qnik  |  15 February.2013 / 11:56

mn si slatka i seksi krasiva no az iskam mbn povehe

#45   irena  |  2 June.2011 / 12:40

tedi mnogo iskam da te vidq na jivo nqma zana4enie 4e s1m ot lom no ne s1m te vijdala ti sinomer edno

#44   irena  |  2 June.2011 / 12:34

tedi e nomer edno

#43   ..  |  6 March.2011 / 15:49

Абе на вас какво ви пука мангалка ли е или не? Красива е, има хубави песни, хубав глас за разлика от някои други певици които се имат за велики..

#42   snejinka  |  27 January.2011 / 13:20

golqma 6matka e tazi tediiiiiii
koito e ot lom zna4i e lomsko teneke a tq ne e izkliy4enie
iskarala 2 pesni i si misli 4e e zvezda nekoi stra6no q e izlagal Ako iska da iskara 20 albuma ostava si MANGALKA

#41   iva  |  20 October.2010 / 23:02

lele lele..napravo s1m potresena ot tezi komentari chestno!i nai veche ot dumata "kurva"..povecheto hora koito q ispolzvat tazi duma neznaqt znachenieto i..neznam kak moje edna JENA da ubidi druga s takava dolna duma!vie takiva t1pachki li ste??ne vi li e ubidno i unizitelno che moje da ima takava duma za jenite i koqto prod1ljavate da zipolzvate bez da se zamislite..ei jeni stegnete se malko ubidite li nqkoi na KURVA vie ubijdate i sebe si!men me hvashta sram kogato chuq tova ot ustata na nqkoq jena..smeshni ste!

#40   a4o  |  5 September.2010 / 16:44

tedi ne im obra6tai vnimanie na tapite komentari te pi6at vsi4ko tova ot zavist ne e ot ni6to drugo no nai vajnoto e 4e ti im dokaza 4e moje6 i prodoljavai v sa6tiq dux nali znae6 4e koi zavijda toi ne vijda ne moje6 da spre6 xorata da si govoriqt kakvoto iskat vajnoto e 4e ti si postignala tova koito ne vseki moje da go postigne uspex ti pojelavam i mnogo se radvam za teb krasiva telantliva i mnogo sladka

#39   ivan  |  23 July.2010 / 13:23

kvi ysni ima6 kato babami malymnata si to4no ti

#38   ivanina  |  23 July.2010 / 13:20

ama tedi za kva se misli6 ma kyrvi4ko bez toq fal6if grim si za nikade ma kyrvo idi nekade da se grumni6 tolkova si grozna bez grim ne go kazvam ssamo az y tebe haresvam samo pesniteti ma kyrvo tokova mn mn si grozna

#37   slavka  |  22 July.2010 / 15:29

kyrva ot selo koqto trqbva da si ostane tam. vzemat i interviy tq duv4e duvka kato krava ot sre6ta no da li4i 4e e ciganka i to grozna.

#36   iliana  |  16 June.2010 / 01:02

Za sega mi izlejda dosta zemen 4ovek,dano s godinite da ne se promeni.
Do kolkoto pesnite i... za sega nqma nikoq koqto da mi haresa tolkova,no vse
pak taman zapo4va i sas sigurnost 6te napravi nqkoi hit :)
momi4eto e xubavo,ima mnogo interesno lice,no az mislq 4e vejdite i nqkak si
i razvqlat liceto v smisal takav 4e i pridavat nqkakvo zlove6to izla4vane.
A pak prilika s Gergana..ne vijdam nikakav osven 4e i dvete sa s sini o4i.
Pojelavam i mnogo uspexi i da vse taka estestvena! :)


#35   elli  |  14 June.2010 / 10:27

na mene izob6to ne mi haresva samo glasa i.

#34   jana...  |  6 June.2010 / 19:17

az smqtam 4e tz deto pi6at tezi komentari zavijdat mn na tedi,HORA NAU4ETESEE NE HUBAVO DA SE ZAVIJDA NA TOZI DETO E POSTIGNAL NE6TO V TOZI JIVOT AZ NES1M OT MN GODINI V BG NO MI PRAVI VPE4ETLENNIE KATO SI IDA TAM VAKANCIQTA HORATA ZAVIJDAT NA NAI MALKOTO KOETO SI POSTIGNAL....Tedi neobr16tai vnimanie na tz komentari prod1ljavai taka 6te postigne6 mn pove4e:IMA6 PREKRASEN GLAS


#33   desi  |  5 June.2010 / 17:10

vsi4ki v painer sa ve4e boklyci 6tom tam e ve4e i tedicv


#32   Kalima  |  11 May.2010 / 11:48

Ivanina ti naistina li si tolkova kompleksirano i negramotno sa6testvo? Interesno mi e kakav parcalqk si to4no i o6te po interesno mi e da te vidq`4e ti mai si ot onezi lomski mi6ki kade nikoi ne gi znae dori v malkiq grad :D Stoi si tam na selo i spri da zlobee6 na horata koito sa se izmaknali ot tam s prikazki koito nqmat ni6to ob6to! Ami az q poznavam Tedi i kazvam tvardo 4e takiva prostotii nqma! Vinagi sam vqrvala v neq i v talanta i! Dori predi da otide na konkursa bqh tvardo sigurna 4e tq 6te uspee. Mnogo takiva zlobni i licemerni sa6testva kato teb Ivanina i o6te nqkolko imena tuk (koito nqma kak da ne sa ot Lom pone 80% ot negativno komentira6tite) se mazneha posle a predi tova se praveha na draj mi 6apkata... Daje si spomnqm kogato tq praznuva6e kak neini "priqtelki" ne iskaha da doidat da q uvajat. Prosto v grad na kompleksirani, negramotni i prosti hora nqka kak da nqma i takiva komentari... Vijdala sam s o4ite si kak sled kato spe4eli konkursa ima6e takiva devoi4eta koito ne i kazaha dori i zdrasti... kakvo da govora pove4e? 6te kaja samo edno - takiva kato vas koito me4taqt za padenieto na drugite a ne za tqhniq uspeh 6te si sedqt i tanat v onaq tqhnata kal dokato sa jivi. Haide i ot tuk na tam badete edna ideq malko po dobri i malko obrazovani 4e s tiq negramotno napisani komentar4eta napravo ste trevojno zle! Prodaljavam da vqrvam v Tedi i 6te vqrvam do posledno. Ne slu6am 4alga, no neini pesni slu6am i im se radvam! Haresva mi i glasa i za6toto sam q 4uvala na jivo akapelno iii pone sluh imam :) Horata koito ne zlobeem podobno na Ivanina q podkrepqme i i se radvame nai ve4e za edna sbadnata me4ta. Pojelavam i vsi4ki neini me4ti da i se sbadnat po sa6tiq na4in kakto tazi. I Tedenceeee ne im obra6tai vnimanie na sme6nite komentari. Samo moje da si kaje6 "Leleeeeee kolko jalki hora ima..." :))))))

#31   teodora  |  30 April.2010 / 01:26

moje da me mrazite no na men kakto v pesenta ne mi dreme.az 6te sum na vurxa za da nadviq vsi4ki i stari i novi.za6toto moga pove4e ot vsi4ki.az ne sum kato nqkoi kolejkiaz sum si az,

#30   denkata  |  24 April.2010 / 19:38

tq e 4udesna,hem hubava ,hem hubavo pee. siguren sam 4e tq 6te bade otkritieto na godinata


#29   Kadreto  |  24 April.2010 / 16:39

Mnogo iskam da q gledam na jivo i da i se radvam. Vazhi6tavam se na hora kato neq. :*

#28   Kadreto  |  24 April.2010 / 16:36

Mnogo mi haresva taq pevica, ama stra6no mnogo.Krasiva e i pee 4udesno. osobeno s pesenta i v doet sas Sonq Nemska 6te pojane uspeh taq pesen mnogo mi haresva, za parvi pat painer e krasiv s krasivo momi4e i neiniqt glas

#27   vanq  |  22 April.2010 / 22:54

mnogo e gotina i hubavo bravo na neq strahotna e trqbva da se gordeem s neq, a vie tapi zlobari kadeto i zavijdate se gramnete

#26   ivanina  |  22 April.2010 / 15:34

nz kvo tolkova haresvata v tazi tedi na men ni6to osobeno nemi haresva haresvami samo glusai i ni6to drugo v neq ai as q poznvam tolkova dobre 4e si niqma nikoi napredstava tova iskah da kaja na neq 4e nemi haresva ako iska da se obijda na as vse pak si kazvam istinata za tazi

#25   Мария  |  21 April.2010 / 16:40

Тая песен е върховна

#24   ivanian  |  16 April.2010 / 15:21

ine izglejda dobre s krivite si ysni

#23   ivanina  |  16 April.2010 / 15:18

tedi e goliqma kyrva tq e naistina nenormalana neznam za koq se misli no kazvam vi tq e kyrva i taka 6tsi ostane viqrvaitemi moje da q haresvat po4ti vsi4ki no ne i as tova e kazvam istinata ai as mnogo dobre q poznavam i vop6te nee sladka nz kvo tolkova haresvate v neq no ne i as kak moje da da priemete tolkova barzo neq kazvam vi istinte za neq ima i o6te no aide tova be 6e za tazi kyrvi4ka

#22   ivanina  |  16 April.2010 / 15:12

tedi e goliqma lajkiniq za ni6to ne stryva ai t novata i pesen vop6te ne e hybava iska da se izdigno po barzo ne ne sata to neq moje da se o4akva vsi4ko apsliutno vsi4ko ne mi haresva tova iskam da kaja za neq

#21   slavka  |  10 April.2010 / 18:23

zabravix da napi6a 4e kogato tupata tedi doide na tyrneto vuv montana i otide na prosly6vaneto jyri bqxa mariq,boris dali i iliqn . sled kato sleze ot scenata tq otide ot lqvo ot kudeto izlizaxa zvezdite na tv planeta tq py6e6e i smee6e na iliqn i dokato vidim s priqtelkite mi te se celyvaxa s vuprosnata tedi . tova iskax da vi spodelq ako i vie se setite ne6to spodelete.


#20   tedi aleksandrova  |  10 April.2010 / 18:09

zdraveite mili moi fenove blagodarq za va6ata obi4 i doverie az 6te se postaraq da ne razo4arovam.
zdraveite i na vas moi ne po4itateli nqma da me naranite s va6ite nelepi luji vie izglejda ste grypa tupaci koito nqmat kakvo da obsujdat no edno 6te vi kaja .koi me mrazi sled men da lazi koto me obi4a sled men da ti4a kakto ilqn i vie .

Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута