Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Алисия: Най-лошото е да се оправдаваш за неуспехите си с друг човек/ ВИДЕО

Алисия: Най-лошото е да се оправдаваш за неуспехите си с друг човек/ ВИДЕО

Алисия /© снимка: Ара Мюзик


Меломани често коментират какви са причините, довели до напускането на редица изпълнители на Ара Мюзик.

Не липсват мнения, че за това вина има топ изпълнителката на музикалната компания - Алисия. Повод за подобни твърдения дават и изказванията на някои от вече бившите артисти на Ара Мюзик.

Хитовата изпълнителка даде ясен и категоричен отговор на въпроса, дали е чувала за т.нар. "Ася Мюзик". Вижте какво каза тя в "Открит микрофон" на Signal.bg.

 


13    коментара  |    рейтинг: 2.30  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#13   King  |  6 June.2017 / 17:38

Поредната фолкаджийка без дарба и без каквито и да било качества. Чувал съм я покрай кратките и връзки с футболисти. С друго не е известна..

#12   Срам!  |  6 June.2017 / 11:03

Изключително нагла залязла пИвица. Станахте за смях, само мангали още ви слушат

#11   фенка  |  6 June.2017 / 07:19

Алисия до живот трябва да целува краката на Валери и Николета и голото теме на Николайчо,че я направиха известна.Чалгаджиите обичат жълтичко,зрелища ,скандали-е ,тя им го дава вече доста време,като певица е кръгла нула ,а репертоара все повече доскучава и омръзва,давам и още една -две години и е Чао!

#10   Моника  |  6 June.2017 / 03:09

Евала на Алисия, супер права е, от всичките мрънкала напуснали Ара, само Кали, Джордан и Емануела станаха хитови и то те имаха успехи и преди това. Тези, които нямах успехи в Ара, не успяха и след като си тръгнаха. Пък после нека Алисия да им е виновна, напомня на приказката за гроздето и лисицата. Алисия е права, че достатъчно миндили се опита да изнесе на гърба си. Емануела също много им помагаше, дори направи дует с Джина Стоева, но и това не помогна на безличната Джина.

#9   Иво  |  6 June.2017 / 03:03

Джина, ако това наистина си ти се вслуша в думите на Алисия и спри да виниш нея за провалите си, особено с малоумното оправдание кой с кого е спал.... И твоите и нейните клипове вървяха с еднакви ротации, пуснати в един и същи канал в ютуб, твоите си оставаха провали, нейните ставаха хитове, защо става така? Защо нея хората я боготворят и не спира да пълни заведения? Защо на общото ви турне, нейното име го скандираха, а твоето не? Остава да кажеш, че е спала и с всички, които слушат песните и и които ходят на участията и..... Истината е, че тя има талант, харизма, вкус и усет за хитове, ти можеш да пееш, но нямаш нищо друго.

#8   Ани  |  5 June.2017 / 23:22

Алисия трябва да ви почерпи вие я направихте невероятна любовница щом касъмов не може да й се нарадва хахаха колко сте прости горките

#7   Николай  |  5 June.2017 / 21:15

Предлагам много плакати на Алисия.
https://www.olx.bg/ad/plakati-na-alisiya-ID6NKlt.html

#6   Джина Стоева  |  5 June.2017 / 20:25

Естественно, че аз съм си виновна, че не преспах с Виктор, когато той ми постави ребром нещата, че ако искам да вървя нагоре в кариерата, трябва да спя с него. Много мои колежки могат да \"се похвалят\" със същото, защото сме коментирали.
Алисия, защо ми отваряш устата? Мълчи си и нека хората си мислят, че съм злобна...
Ако аз бях единствената, която твърдеше, че ти си привилегирована, а другите ощетени - ок! Но, след толкова напуснали изпълнители, които споделят една и съща болка, че всичко се прави само за теб, а те ринат безумно много пари за \"трохи\", и Боговете биха мълчали. Бъди щастлива с успеха си!
Скъпи фенове на жанра, кой, с кого е спал и кой на кого изневерил, не е мерило, за това, колко голяма звезда си. Звезда е Галена, Преслава и други, но колко от певците са човеци? Нима това не е важно? Чувала съм не веднъж оплаквания от вас, че тази звезда не ви дала автограф, онази се надула. Ами, явно това ви харесва.

#5   Естел  |  5 June.2017 / 20:17

Тази срам няма ли? Голямо самочувствие вади голямо нещо. Няма никакви музикални заложби, нито танцувални, а за неуспехите на другите говори. Вечната любовница на продуцента, която получава всичко с отваряне на краката ще решава кой е успешен и кой не. Много, много жалко, че такива жени като тази подлога ни се дават за пример.

#4   Порше  |  5 June.2017 / 18:35

Единствената която успя да дръпне нагоре след това бяха Кали, Емануела и Джордан - всички останали избледняха. Дори Камелия, Андреа и ред други които напуснаха Пайнер вече не са това, което бяха. Без компания се видя, че дори имената им рядко се появяват където и да било. Изключение прави Камелия, която е "големият" капацитет за таланти в Гласът на България.

#3   Алекс  |  5 June.2017 / 17:02

Адмирации, Алисия! Нека се замислят преди да обвиняват някого и първо потърсят вината при себе си. Много е лесно да нарочиш, че някой друг ти е виновен. Успех, чакаме албума!

#2   Диана  |  5 June.2017 / 16:56

Напълно подкрепям Алисия. Видя се, че почти всички, които напуснаха Ара, сега са в десета глуха. Направиха голяма грешка.

#1   Събудете се!!!  |  5 June.2017 / 16:12

Алисия добре отговори на въпроса и е права.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута