Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие!

Здравко Мандаджиев засне шест нови видеоклипа

Здравко Мандаджиев засне шест нови видеоклипа

Шест нови видеоклипа ще представи това лято фолклорният изпълнител Здравко Мандаджиев. Певецът застана пред камерата на режисьора Петьо Картулев за снимките на нова фолклорна  програма с мелодии от предстоящия му албум. Той ще бъде четвърти поред в дискографията на изпълнителя и по думите му ще е доста разнообразен в музикално отношение, съобщават от Планета ТВ.

Визуално също ще бъдат представени част от най-красивите и впечатляващи места в Родопите – Широка Лъка, Гела и Девин. Зрителите ще се насладят на песните “Недо ле, Недке хубава”, която е северняшка и “Запил ми се Стоян” – мелодия от шопската фолклорна област.

Тракия също е застъпена в новите композиции на Здравко Мандаджиев в песните “Туй, момиче” и “Еленка по двор ходеше”. Интерес за почитателите на българските ритми ще представлява авторската мелодия “Имен ден”, която се отличава с македонско звучене.

За финал певецът е подготвил и една дуетна песен, с която прави реверанс към своята кума Руса Каврошилова. Тя също е певица и е съученичка на Здравко Мандаджиев, затова “Зьомни ма, момне ле” със сигурност ще бъде едно интересно и различно предложение към почитателите.

“За мен дуетната песен има едно по-различно звучене, едно по-благо звучене. Преплитането на двата тембъра, които пеят дадената песен, придава едно по-красиво, по-спято, по-различно звучене на цялата песен”, сподели наскоро Здравко Мандаджиев в ефира на телевизия “Планета”.

Изпълнителят отправя благодарност към всички, участвали в реализацията на видеоклиповете, както и на танцово шоу “Кабири” с ръководител Боян Алексиев, които се включват със специално създадена хореография. Съпругата на Здравко Мандаджиев – Ради също бе плътно до него по време на снимките, а певецът не скри, че нейното присъствие е било специално вдъхновение за него.

На 1 юни Здравко Мандаджиев ще е специален музикален гост на концерт в Хисаря, по повод 10-та годишнина на детски танцов състав “Искра”.


0    коментара  |    рейтинг: 3.57  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута