Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Магда: Хората търсят провокацията, затова реших да бъда по-смела

Магда: Хората търсят провокацията, затова реших да бъда по-смела

Магда /© снимка: Планета


Магда споделя, че големият стимул за всеки изпълнител е публиката да хареса и оцени песните и с проектите си да може да докосне почитателите си. В момента е много щастлива, защото се радва на добрия прием на най-новата си песен “Неотразимата”, която се появи наскоро, но много бързо успя да отбележи успехи.

“Благодаря на всички, които взеха участие в този проект” - споделя тя в “Звездно” и не крие, че когато се работи в екип и всеки дава най-доброто от себе си, нещата се получават.

Този път е избрала да провокира феновете с текста на песента, защото е на мнение, че в момента това е успешната формула.

“Хората точно това търсят – да има провокация, не знам дали е хубаво или не, но просто реших да експериментирам и да бъда малко по-смела” -  откровено споделя певицата.

Категорична е, че текстът не е посветен на никого, а по-скоро е провокиран от актуална към момента тема - за жените по баровете, за лекото поведение и липсата на морални ценности у някои хора.

В личен аспект Магда също е щастлива – радва се на любов и разбирателство със своята половинка и мечтае някой ден да изпита най-голямото щастие да бъде майка.

Фолк звездата често подкрепя благотворителни инициативи и подчертава: “Важно е хората да се подкрепяме и да бъдем добри. Защо да не отида и не помогна, не се изисква кой знае какво от мен – да измина X километри и да изпея няколко песни. Това по никакъв начин няма да ме натовари, даже се чувствам много добре, когато знам, че съм помогнала и съм се отзовала на подобна покана”.


6    коментара  |    рейтинг: 2.66  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#6   JohnWayne6  |  19 May.2017 / 11:58

Магде, пусни нещо модерно, повече поп, отличаващо се от това, което върви, измисли тема на текста, която да не е за нареждане на бивши или за нареждане на жените любовници или за бишви на настоящи... Измисли някоя свежарска тема, нещо различно и готино. Съжалявам, но ще дам пример с Теди Александрова, която сама си е писала текста на последната песен, в която пак има леко нареждане, но е нещо различно, ново, цялостно е песен, в която се набляга на положителното, а не на отрицателното. Пусни нещо такова. Ето примерно една Nikolija, като слушам нейни песни и се чудя как може да е толкова различна във всяка своя песен и същевременно като видя неин клип, знаеш, че някой друг ако изпее тази песен няма да е същото. Защо ние не можем така? В България останаха само Галена, Анелиа, Галин и Теди Алексадрова, които правят по-различни неща. Всичко друго започна да угажда на ди джеите и почнаха дапеят за боклуци, парцали, гълтане, в този град мирише на разврат и какво ли още не... Магде, имаш талант, имаш глас, който в годините се е наложил и е разпознаваем, с бавните и бързите си песни. Веднага се сещам за песента "Хронична липса на любов", беше ми любима! Първите песни няма смисъл да ги споменавам, защотов секи фен ги знае. Имаш различен глас, просто вложи малко мисъл в следващата песен и повече индивидуалност. Вложи повече от себе си, не се оставяй на вълната, която и без това се изтърка вече и затова песните не стават хитове. Няма смисъл да оставяш водещи като тази на Звездно да те залъгват, че песента ти е много добра. Не е. Но все още имаш време да пуснеш нещо хубаво. Всеки може да допусне грешка. Успех!

#5   Александър  |  19 May.2017 / 10:36

Тя не е виновна, че стила на този жанр се изопачи,че За да има участия един изпълнител трябва да бъде провокативен,разголен под провокация се има предвид всичко - и визия, и клип, и текст, че даже и музика..Сега се забелязват песните със цигански вокали и кючекчийски бийт.. доколкото забелязвам.. Не се сърдете на Магда, сърдете се на диджеите,.На масовата публика ,Магда няма вина..

#4   наблюдател  |  19 May.2017 / 06:33

Магде, Магде, как хубаво започна с "Море и суша" и как тъжно свърши - буквално - с новата си НЕОТРАЗИМА боза. Този пошъл текст, в който така изливаш "ще го преглътнеш и това - ГЪЛТАЛА СИ ТОЛКОВА НЕЩА", е направо дъно под дъното. Копай надолу, смело! Успя да изтриеш всички положителни впечатления от стойностните си песни, просто изпълнител като теб не би трябвало да си позволява подобни петна, но и ти се предаде, а още по-страшното е, че се продаде! Изгуби индивидуалността си и вече няма връщане назад!

#3   Нина  |  19 May.2017 / 01:46

Така, когато им четеш изказванията ще решиш, че това са някои свити и добри момичета, които след 10 години кариера решат изведнъж да бъдат разкрепостени и скандални... не че на Магда не й видяхме почти малката Магда в клипа на Нали ти казах с онези панталонки едно време ...

#2   Regina  |  18 May.2017 / 16:52

ХОРАТА не искаме да те слушаме! Толкова си некадърна! Не ни фъфли и не ни пей с гадния си глас като на бизон! Марш от ефира, за твоята професия тъмни улички дал господ. А на Мариетка-незадоволената й дай няколко професионални съвета за изпразване, ама не върху белите листи, а насаме.

#1   N  |  18 May.2017 / 14:59

А кога ще решиш да спреш и да се занимаваш с друго? :)

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута