Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Глория: Симона не е глезла, не съм ходатайствала за нея

Глория: Симона не е глезла, не съм ходатайствала за нея

Симона и Глория /© снимка: Love Style


Глория категорично отрече да е ходатайствала дъщеря й Симона Загорова да влезе в „Гласът на България”. Причината - не би унижила нито себе си, нито наследницата си. А и никога не е използвала евтини похвати, става ясно от интервюто на двете за сп. Love Style.

„Майка ми нито ме бута на сцената, нито ходатайства. Тя просто е човек, на когото мога да се опра. Нормално е да има хора, които не те харесват, но ме натъжи коментарът, че е нагласено аз да съм в „Гласът на България”, защото съм дъщеря на Глория. Как ще е нагласено, като там аз се боря сама! Майка ми не е до мен на сцената и не пее вместо мен. Мисля, че ми е двойно по-трудно от останалите участници, тъй като майка ми е много известна и аз трябва да оправдая очакванията на хората” - споделя Симона.

Тя не се дразни от приказките, че имитира майка си. Признава, че гласовете им на моменти си приличат, но не го прави умишлено.

„В мое лице има добър пример. Ще предам на дъщеря си моя опит за музикалния бизнес и сцената. Ще я насочвам как да прави пари с таланта си. Симона не е глезла, живеем нормален живот, без излишни паради” - обяснява певицата.

А Симона допълва, че нейната майка й е помогнала да си вземе кола, но тя си изплаща една част от нея.

Глория признава, че е щастлива в личен план, защото е обичана и обича. Симона обаче все още не познава нейния приятел.

„Надявам се скоро да ме запознае с него. Аз я виждам колко е щастлива и се радвам на това. Когато тя прецени, ще ми го представи” - категорична е дъщерята.

Самата Симона е сериозно обвързана от 4 години с приятеля си Симеон. Двамата все още не живеят заедно и не мислят за брак, но не изключват възможността това да се случи един ден.


4    коментара  |    рейтинг: 3.99  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#4   .......  |  22 April.2017 / 13:05

Тази Симона наистина е лигла или поне създава такова впечатление у хората. Не я харесвам за разлика от майка й! Очевидно се опитва да я имитира - гласът е по наследство и е нормално да си прилича с този на Глория ама защо Симона има същите маниери, пози и т.н. Гримира се като нея, всичко копира от майка си, после не искала да става поп-фолк певица, а визията й е такава..Дори и да не ходатайства чак толкова майка й за нея, то е ясно, че щом всички знаят чия дъщеря е, й се отварят всички пътеки за разлика от хората без известни родители.

#3   Ани  |  20 April.2017 / 22:22

Просто не мога да повярвам че глория се излага толкова жестоко набутвайки видимо не талантливата си лигава щерка все пак глория е певица с опит и би трябвало да чуе и сама да прецени дъщеря й колко е зле то магарето мучи по добре от тая симйона

#2   Jony  |  20 April.2017 / 22:09

Напълно съм съгласен с коментар 1!
Глория не я коментирам - тя се е доказала във времето и е класа! Но щерка и - тази лигла - сори но ми писна да я бута навсякъде и да ми се прави на жертва как че била церка на Глория едва ли не е проблем! Айде да се осъзнае малко тая ...
Няма лошо - Фики наистина стана известен покрай баща си, но човека защити името си с проектите си - има тук таме хитче, пее, актуален е и хич не парадира с баща си, а това тука само му дай да мрънка! Каква певица е тя? Какъв опит, какво е научила тя ... жалка работа е

#1   Иво  |  20 April.2017 / 14:19

Уважавам Глория, защото е певица с много класа, но не мога да се съглася, че не спира да бута дъщеря си. Било то на концерти на Пайнер, в песни и клипове. Ами ако е толкова талантлива, нека успее! Фики стана известен заради баща си, но си защити името с успешни проекти. При Симона това не го виждам.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута