Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Азис: Записах песен, идваща от дъното на моята душа

Азис: Записах песен, идваща от дъното на моята душа

Азис /© снимка: Фен Фолк ТВ


В навечерието на най-светлия християнски празник Великден Азис поднесе на всички почитатели на народната песен своя интерпретация на северняшката „Зоро ле, зоро“.

Изпълнена с богата орнаментика и огромна емоция, песента има и видеореализация със снимки от запомнящи се моменти от живота на гласовития певец.

"Това е моят малък подарък за всички българи. Записах песен. Народна, идваща от дъното на моята душа. С музиката на Иво Моллов-Гуги, който свири в парчето сякаш от това зависи неговият, моят живот. Цигулката е на Георги Янев, разбира се. Нима друг може да извади толкова красив звук?!" - сподели певецът в социлната мрежа, видя Signal.bg.

Той допълни още: "Българската песен е по хубава от който и световен валс, от което и да било класическо произведение. Било то на Бах, Моцарт или Бетовен. Българската народна песен е най-трудната за изпълнение на цялото земно кълбо! В нея има жар, страст, мъка... Насладете се, мили приятели. Слушайте, затворете очи и слушайте!"

Промо/ Азис - Зоро е, зоро"


2    коментара  |    рейтинг: 2.14  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   Милена_Вн  |  19 April.2017 / 11:51

Разплака мен и цялото ми семейство с тази песен.
Благодарим ти ,Азис

#1   Велика  |  18 April.2017 / 18:52

Дъното на твоята душа го виждам всеки път, когато посетя тоалетната. Не само, че не си ценител на стойностната музика, а си един от най-изявените убийци на ВСИЧКО стойностно. Циганският ти театър отдавна остана без публика.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута