Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Звездите на Планета Фолк с празнични концерти за Великден

Звездите на Планета Фолк с празнични концерти за Великден

Звездите на Планета Фолк ще зарадват почитателите си с празнично настроение за Великден и много хубави народни песни.

На 15 април Николай Славеев и неговият бенд ще гостуват в комплекс “Приказките” край Харманли, а на следващият ден ще се погрижат да създадат “Настроение в ритъм” на гостите в Хисар.

Янко Неделчев също ще сподели Великденските празници с почитателите на хубавата народна музика. На 15 април е специален гост във Велинград, а на 16-ти ще пее на Великденския концерт в Берковица.

Още вълнуващи музикални срещи предстоят за почитателитe на хубавата народна музика на Великден. Ангелина Милева ще весели гостите на празничен концерт в Ботевград, който ще се състои в Градския парк. Специално участие в празника ще вземе танцова формация “Антик”.

Фолклорният дует Калина и Невена ще гостува в Банско. Жители и гости на града ще могат да се веселят и да се хванат на кръшно българско хоро на площад “Никола Вапцаров”.

Мария и Магдалена Филатови ще пеят на Великденски кукерски фестивал в Елешница, община Разлог. На празника те със сигурност ще представят най-новата си мелодия “Лазарки”, която направи премиера в официалния канал Planeta Official в YouTube и в ефира на телевизия “Планета Фолк” в навечерието на Лазаровден и Цветница.

Музикантите и солиститe на Формация “Паскалев - Пловдив” ще са специални гости на събора в Горни Домлян, община Карлово.


0    коментара  |    рейтинг: 3.29  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута