Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Устата се снима с Доналд Тръмп

Устата се снима с Доналд Тръмп

Устата /© снимка: Планета


Уникална среща имаше Иван Динев - Устата в Лас Вегас. Певецът е на голямо концертно турне в Америка, което започна на 8 април от Лос Анджелис, Калифорния.

Още със стъпването си на американска земя, шоуменът се насочи към Квартала на богатите и известните - Beverly Hills. Желанието му бе да си припомни най-горещите емоции от неговите предишни турнета. Той не пропусна да запечата в снимки своето дежавю в Beverly Hills и Rodeo Drive.

Следващата спирка от турнето отведе Иван Динев в най-осветения град в света - Лас Вегас. Твърди се, че няма друг такъв град и Устата вече е убеден в това, защото се срещна не с кой да е, а с Доналд Тръмп. Разбира се, става въпрос за восъчната фигура на американския президент, която е на видно място в Лас Вегас.

Певецът се възползва от няколкото свободни дни до следващия концерт, който е на 14 април в Денвър, за да посети още атрактивни забележителности. Той не пропусна да отскочи до водната централа Hoover Dam – едно от седемте чудеса на индустриалния свят. То се намира на границата между американските щати Аризона и Невада.

Обиколката продължи с посещение на един от най-впечатляващите природни феномени в света – Grand Canyon, който по своите мащаби и красота е много по-внушителен, отколкото повечето хора могат да си представят.

Изпълнителят стана герой и от американски уестърн в Hualapai Ranch, притегателен център за много туристи.

В навечерието на Великден - на 15 април, Устата ще пее за най-голямата българска общност в САЩ, тази в Чикаго, а на Възкресениe Христово е специален гост в Монреал. В Канада ще бъде и на 21 април, за да забавлява своите почитатели в Торонто, а на следващия ден ще е в центъра на купона в Ню Йорк, следва концерт на 23 април в Кейп Код, щата Масачузетс, съобщават от Планета ТВ.


1    коментар  |    рейтинг: 3.66  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Велика  |  13 April.2017 / 18:25

Най-краткият виц: "Певецът" Устата.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута