Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Иван Иванов: Защо избрах Камелия - този въпрос е доста обсъждан

Иван Иванов: Защо избрах Камелия - този въпрос е доста обсъждан

Иван Иванов и Камелия /© снимка: Гласът на България


16-годишният Иван Иванов от Горна Оряховица, който силно впечатли менторите и публиката в "Гласът на България", се чувства готов за голямата сцена, затова се е явил на кастингите за риалитито. Макар и твърде млад, той вече има опит от песенния конкурс Детска Евровизия, където преди няколко години бе българският представител.

"Дори и да полагаш труд, и да имаш талант, трябва някой да ти помогне да се изградиш и това е вокалният педагог. В моя случай - Аделина Колева, на която аз съм много благодарен за всичко, което е направила за мен. Тя е човекът, който откри таланта ми" - казва той в "Преди обед" по БТВ, видя Signal.bg.

Младият талант е целеустремен и заявява: "След 10 години се виждам, много се надявам,  като успешен изпълнител. Това е, което искам".

Изборът на Камелия за треньор е жест на благодарност за подадената му ръка, иначе слуша съвременна поп музика, но би се пробвал и в други жанрове.

"Камелия... Този въпрос е доста обсъждан. Избрах Камелия, защото тя е човекът, който първи от четиримата повярва в мен. Тя първа се обърна, първа ми даде надежда занапред, затова аз избирам нея и, защото е нестандартно, обичам да пробвам нещо различно, а и най-вече, защото се обърна първа" - подчертава той.

След като четиримата треньори натиснаха бутона и всеки го покани в своя отбор, Иван Иванов отсече: "Мисля, че човекът, който може да ме изкара до финала, това е Камелия".


4    коментара  |    рейтинг: 3.36  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#4   Ивайло  |  19 March.2017 / 18:06

България, Румъния и Сърбия трябва да са заедно и да си помагат.

#3   I LOVE KAMELIA  |  18 March.2017 / 21:58

Хубаво че поне една от истинските талантливи поп-фолк певици е част от журито !


#2   Мишел  |  18 March.2017 / 20:27

Камелия е печена!

#1   nn  |  18 March.2017 / 13:04

Най-правилният избор! Камелия има всички качества, за да го научи на тънкости! И наистина ще му купи песен от Графа!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута