Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

2500 души на участие на Тони и Фики Стораро

2500 души на участие на Тони и Фики Стораро

Истински фурор предизвикаха баща и син Стораро в немския град Офенбах. Там двамата имаха съвместно участие – част от турнето им в Белгия, Германия и Холандия по случай Свети Валентин.

Заради многобройните предварително направени резервации организаторите са предполагали, че ще има повече хора, отколкото обикновено се събират на подобни концерти. Но не очаквали чак такъв наплив, какъвто се получил.

Над 2500 души искали да влязат в заведението и да се докоснат до любимците си. Настанал такъв хаос, че се наложило осигуряването на допълнителна охрана. Общо 40 здрави мъже внасяли ред и пазели изпълнителите от по-напористите фенки.

„Обичкновено на концертите ни в чужбина идват предимно българи, турци, сърби, гърци, македонци и по няколко представители от другите балкански страни. Този път те бяха довели и свои приятели немци, американци, дори японци и китайци. Занапред ще подготвя и няколко японски песни – да не се излагам пред гостите“, пошегува се Тони Стораро.

От известно време той ходи на участия с оркестър, който взел и зад граница. Към голямата компания се присъединил също така Сали Окка - кларинетистът, който се включва в два от мега хитовете на Човека Глас - „Специален поздрав“ и „Купон безкрай“. Цялата голяма банда забавлявала публиката в Офенбах над 5 часа.

След успешния мини тур вчера, Тони и Фики се прибраха в България и още от тази вечер продължават активно с участията на родна земя.


5    коментара  |    рейтинг: 2.78  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   спрете бе  |  20 February.2017 / 15:10

Отвратително е бе, хора! Спрете се с тези гадни "новини"!
Двама бежанци се събрали да вият и вече новина. ГНУС!!!!!!!!

#4   Манол  |  19 February.2017 / 17:19

Цялата рода от Комлука са се събрали.Ексклузивна новина,Стоянова излагаш се!

#3   Петя  |  18 February.2017 / 21:47

Воня ли пак много на коне или този път и на свине?

#2   Милена  |  18 February.2017 / 05:29

Видяха,че Азис и неговият оркестър събраха 3 хиляди души в Мегами и веднага и те да се похвалят :)))

#1   Криси  |  17 February.2017 / 18:59

Евала!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута