Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие / Финален етап

Карлос с нова песен напролет

Карлос с нова песен напролет

Карлос /© снимка: Планета


Карлос е ценител на източната философия и красотата на Азия, затова има ли възможност да избира, той предпочита по-екзотичните дестинации. Тази негова страст оживя по един необичаен начин и в дома му.

Най-новите придобивки на певеца отново са повлияни от Изтока и са създадени от самия него преди броени дни.

Той е кръстил Ин и Ян двете затворени системи, включващи растение и рибка, по-известни като aquaponic system. Изборът на името не е случайно, защото Ин и Ян в китайската философия и метафизика e концепция, която описва как двете привидно противоположни сили, енергии и принципи се допълват взаимно и преливат една в друга.

Карлос сподели пред телевизия “Планета”, че е обсебен от растенията и жилището му в Пловдив е заприличало на ботаническа градина. Сред това изобилие от цветове изпълнителят трупа вдъхновение за своята музика и новите си проекти.

Певецът издаде, че новата му песен ще се появи през пролетта, защото това е любимият му сезон. Още една добра причина за това е фактът, че е роден в началото на април и ще бъде своеобразен подарък за рождения му ден.

Новото му парче е с дискотечно звучене, с послание и ще е на любовна тематика, съобщават от Планета ТВ.

Последният музикален проект на Карлос бе нов вариант на песента “Да разлаем кучетата” ft. Яница, превърната в дует с певицата, специално за Новогодишната програма “Нощта на звездите”.


4    коментара  |    рейтинг: 3.47  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#4   spas  |  17 February.2017 / 23:31

мъките продължават...

#3   СЪМ  |  17 February.2017 / 21:38

Успех на новата песен

#2   Севел бивша за няколко часа 2011  |  17 February.2017 / 14:26

Браво на него !

#1   mitko93  |  17 February.2017 / 12:38

Харесвам Карлос и една немалка част от песните му в Пайнер са ми на сърце. Последната специално обаче изобщо не ми допада, така че чакам с интерес да видя с какво ще стартира тази година. Успех!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута