Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Веселина: Нека покажем артиста у себе си, а не на кого можем да бъдем клонинги

Веселина: Нека покажем артиста у себе си, а не на кого можем да бъдем клонинги

Веселина /© снимка: Диапазон рекърдс


Веселина е сред малкото певци, които правят музика за слушане, а не за дискотеките. Изпълнителката на Diapason Records представи преди дни баладата си „Ще те помня“ и събра десетките положителни оценки на публиката.

„Браво, момиче! Повече такива песни трябват!“, „Тази жена какви балади прави, просто оставам без думи“, „Винаги ме докосват песните ти! Успех ти желая, обичам те! Силна и красива песен!“, „По-тъжна песен не си спомням да съм слушала скоро! Слушам я за десети път поне и не мога да спра да плача“, „Невероятна песен, браво на създателите ѝ!“ - са само част от ласкавите думи за песента.

„Ще те помня“ е по музика и аранжимент на албанския композитор Артан Кастрати и стихове на Йордан Гергов.

Видеото към сърцераздирателната песен е дело на N-Team, гримът е на Биляна Симеонова, косите – на Орлин Митрев. За стила на певицата се погрижи Стоян Апостолов – Стоянски.

„Благодаря специално на музикалния си продуцент Мишо Бургуджиев, който ме предразположи на записите в студиото на Теодор Ташев и допринесе за емоцията ми“ - казва Веселина.

„Много съм щастлива, че и двете ми издадени балади – „Бог така ли пожела“ и „Ще те помня“, получиха толкова високи оценки. Признавам си, направих ги за собствено удоволствие като мислех, че няма публика за такива песни, а то се оказа, че точно там има липси и търсене. Всеки в бранша ни ти казва: "Дай нещо бързо, направи някой кючек, ще гърми“. След 2 през нощта изобщо има ли значение обаче какво гърми?! И когато всяка колежка „гърми“ с подобни песни и текстове, къде отива индивидуалността ни?! Отива на кино, за хората ставаме едни и същи, пренасищат се и си казват: "Я, Гери-Никол е по-различна, мАни го тоя попфолк. Така или иначе диджеите си въртят десет, даже са много, имена. Цялата борба е безсмислена, нека използваме ефира си, за да покажем артиста у себе си, а не на кого можем да бъдем клонинги“ - смята певицата.

Тя подготвя и голяма музикална изненада за почитателите си. „Може би ми е време за албум“ - лаконична е певицата.


2    коментара  |    рейтинг: 3.44  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   mitko93  |  17 February.2017 / 12:36

Подкрепям Веселина. При нея се вижда, че именно когато смени концепцията и започна да прави неща, които първо на нея й харесват, започна да изкачва стъпало по стъпало и да променя мнението на фолк феновете за себе си към добро.
А иначе масово изпълнителите правят едно и също, защото "това е модерно" и така няма разнообразие. Правят се хитове, които имат срок на годност 1-2 месеца, толкова са и хитове изобщо. Затова във време, когато 99% от песните се изхабяват за няколко седмици и всички изпълнители се обезличават, правейки едно и също, е добре всеки от тях да се вслуша в своите музикални предпочитания и да потърси онова, което ще отива на него и само на него. Защото, създавайки песни за твое собствено удоволствие, има вероятност и да докоснеш повече хора, и проектът ти да има по-дълъг живот.

#1   pepa  |  17 February.2017 / 11:56

така е Гери-Никол е класи над теб туркско девойче ,ходи си пей в анадола тези исламски песни ,чаооо

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута