Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Поли Паскова подкрепи кампанията за стипендии за бедни ученици

Поли Паскова подкрепи кампанията за стипендии за бедни ученици

Поли Паскова /© снимка: Планета


Една от най-големите фолклорни звезди - Поли Паскова, подкрепи благотворителната кауза на ВИП Комюникейшън и дари своя нов албум "Молитва за България" с автограф за благотворителната томбола.

И през тази година ще продължи кампанията на ПР-агенцията за подпомагане със стипендии за социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Инициативата се провежда под патронажа на Ротари Клуб - Самоков и ERP Academy и в нея се включват личности от различни сфери.

В празничната вечер ще бъде представен Годишният календар на ВИП Комюникейшън. Сред гостите ще са медийните партньори на агенцията и участници в годишните награди за значими постижения в бизнеса, в туризма, в медицината и в останалите сектори на обществото.

Ще бъдат обявени номинациите за Годишните журналистически награди, които по традиция ще бъдат връчени през май, когато е 11-ия рожден ден на ПР-агенцията.


3    коментара  |    рейтинг: 2.05  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#3   Вили Чонкова  |  11 January.2017 / 14:09

Велика, Велика, колко да си велика?!Твоят коментар описва истинската ти същност .Нима не си чувала за простата житейска истина- всичко, което виждаме в хората около нас, е свързано с това, което е вътре в нас.
Поли, продължавай да светиш с твоята Светлина! :)

#2   Велика  |  10 January.2017 / 23:54

Повярвай ми, Поли с един от най-големите носове на земята и също толкова големи болни амбиции за популярност на всяка цена, бедните студенти ще оцелеят и без въшливия ти албум на стойност 10 лева! Толкова ли ти се откъснаха от голямото, християнско сърце? Има да се молиш цял живот за да станеш нещо повече от дъното, което си в момента.

#1   Марина К.  |  10 January.2017 / 19:45

Браво на Поли Паскова!Адмирации за подкрепата!

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута