Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Близнаците на Милко Калайджиев дебютираха в ефира на Планета ТВ

Близнаците на Милко Калайджиев дебютираха в ефира на Планета ТВ

Милко Калайджиев - Алекс и Антонио /© снимка: Планета


Близнаците на Милко Калайджиев - Алекс и Антонио, направиха своя телевизионен дебют като тийнейджъри в ефира на "Планета".

Именитият фолк изпълнител подчерта, че концертните изяви за него са нещо съвсем естествено и е необходимо да се пее на живо.

"Аз винаги съм бил привърженик на това да се пее на живо с бенд, големи концерти. Това нещо ми е доставяло удоволствие" - казва той.

Певецът не желае близнаците му да тръгнат по неговия път, а самите те споделят пред "Звездно": "Не, по друг път сме се тръгнали. Нашият мироглед е насочен другаде. Никой не ни кара да пеем. Пеем по-скоро, когато сме на път".

Единият от близнаците се е насочил към медицина, в момента учи биология и химия, а другият е избрал архитектура и в момента ходи на уроци по рисуване и италиански език.

Калайджиев е категоричен, че музикант къща храни. "Имам трима сина, отгледал съм ги. Големият съм го изучил, той е адвокат, предстои двамата близнаци да ги изучим. Смятам, че добре съм се трудил в живота си".

Любимата песен на Алекс и Антонио от репертоара на баща им е "За да те забравя". "Това е най-големият хит на Милко Калайджиев. Когато я запее, всички ахват. Другата любима е баладата "Горчива сълза" - споделят те, цитира Signal.bg.


5    коментара  |    рейтинг: 3.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   de  |  10 January.2017 / 16:09

qki pricheski :)

#4   4  |  10 January.2017 / 13:39

Za da te zabravqqtragvam sa s kogo da e....Qka e naistna...!!

#3   Стела  |  10 January.2017 / 12:47

Ей, ама как може да коментирате, без да сте прочели нещо, бе! Ужас! Пише си, че се занимават с друго и не искат да тръгват по пътя на баща си, а дебютират по Планета като дават интервю. Ама разбирачи, пък и да се изкажат с коментар за момчетата.

#2   Манол  |  10 January.2017 / 12:44

Само те липсваха!

#1   СЪМ  |  10 January.2017 / 12:31

Пoне могат ли да пеят ? Или пак ще бутаме нечие чедо ?

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута