Гледай най-новите песни и клипове тук!

Славка Калчева: Ще бъдете наистина много изненадани от мен

Славка Калчева: Ще бъдете наистина много изненадани от мен

Славка Калчева /© снимка: Планета


Славка Калчева споделя, че за нея изтеклата година е била много хубава. През нея е била здрава и много щастлива. Удовлетворена е, че е завършила записите на песните за новия си албум, който ще се появи на музикалния пазар съвсем скоро. Успяла да направи и една нова фолклорна програма с новите песни.

“За мен 2016-а беше една хубава, успешна година, здрава, щастлива и ми се случиха много хубави неща, затова я изпращам с удоволствие” - споделя певицата пред Планета ТВ.

Пожеланието на Славка Калчева за Новата 2017 година е всички да бъдат здрави, да бъдат много щастливи, любовта да е техен спътник, защото когато човек е влюбен и обича, когато има любов, всичко друго някак си лесно се постига.

“Пожелавам ви от цялото си сърце една успешна, плодородна и мирна година. Нека бъдем по-добри през 2017-а в сравнение с миналата и всички изминали години, нека ставаме по-добри. На себе си пожелавам най-много здраве, защото тогава имам хъс и желание да работя и понеже съм замислила 2-3 проекта, си пожелавам да се сбъднат, а вие ще бъдете наистина много изненадани. Весела и щастлива 2017 година от мен. Обичам ви!” - казва тя.


0    коментара  |    рейтинг: 2.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута