ПРОМЯНАТА наближава...

Антонина: Една буква променя всичко

Антонина: Една буква променя всичко

Часове преди старта на новото си видео Антонина промени заглавието на песента. Така този проект се появи в публичното пространство под името „Пей вица на годината“, а не с очакваното - „Певица на годината“.

Това е проект, по които изпълнителката започва да работи веднага след излизането на „Игрите на глада“ и е провокирана от коментар, написан под видеото.

„Винаги чета коментарите на феновете. Те са живият пулс на случващото се. Винаги съм казвала, че една песен става хит, само когато хората я харесват. Но един изпълнител не бива да губи индивидуалността си в желанието да получи одобрение от публиката. Старая се да правя изкуство, което на мен самата ми е интересно. А оттам насетне всеки решава сам за себе си“ - споделя изпълнителката.

Видеото е дело на Bi&Vo Creative Studio, с които Антонина реализира и останалите си проекти. Текстът за пореден път е поверен на Мушмула Петрова. Грим – Бони, коса – Николай Тонев.

„Много държа на хората, с които работя, за мен те са като част от семейството ми. На всеки един от екипа дължа огромна признателност, защото без тях просто нямаше да има Антонина” - подчертава тя.

Изпълнителката разпали страстите в жанра, а „Пей вица на годината“ е проект, който направи впечатление на феновете. Тони е от онези артисти, които с уникалния си почерк успяват да стигнат сърцата на публиката.

„Промених една буква в заглавието, тази буква промени смисъла. Изключително съм благодарна на Мушмула Петрова за това, че ден преди старта на видеото се чухме и тя ми предложи тази промяна. Замислих се как само една буква, само един жест може да промени всичко. Вярвам, че ако всеки един от нас промени една буква, общото изречение, в което живеем, ще бъде различно. И знам, че разликите ще са за по-добро“ - обяснява тя.


2    коментара  |    рейтинг: 3.33  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   опа опа  |  16 November.2016 / 19:50

Доста добър текст има песента. Браво на авторката. Дано и следващите проекти на Антонина се получат добре.

#1   istinata be  |  16 November.2016 / 18:39

"една песен става хит, само когато хората я харесват"..ама сериозно ли.много си умна

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута