Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

Яница: Виждам грешките си и вече знам какво трябва да направя

Яница: Виждам грешките си и вече знам какво трябва да направя

Яница /© снимка: Планета


Яница е щастлива, че отново е успяла да зарадва почитателите си с дългоочакваната песен “В пет ми звънни”. За да стане един проект хубав и качествен е необходимо повече време, през което да се изясни цялостната концепция на проекта.

 “Малко по-бавно станаха нещата с тази песен, но предпочитам така да създавам проектите си, за да са стойностни и добре изпипани, отколкото да пускам нещо, което не съм обмислила и не съм почувствала. Когато повече контролирам нещата и ги мисля, се получават по-добре. Въпреки че през годините съм имала проекти, които са се получавали много бързо и много не съм се замисляла върху тях, но не съм съжалявала. Всеки път е различно” - споделя тя в “Автограф”.

Певицата разкрива, че за тази песен са й предложили два текста.

“Исках да изпея точно такъв тип песен с такова послание. И тъй като последните ми песни са с по-закачливи и по-леки текстове, реших, че трябва да заложа на по-сериозна тема и по-сериозен текст” - обяснява тя.

За мелодията Яница се доверява на композитора Николай Пашев, с когото работи не за първи път. Казва, че когато младите композитори са надъхани и имат хъс за работа и желание да се доказват, да правят хубави проекти, това влияе и на нея и я мотивира.

“Когато се получават нещата, придобиваш по-голямо самочувствие. Чувстваш се здраво стъпил на земята, ставаш по-уверен. Разбира се рутината, която съм натрупала през годините, си казва думата. Благодарение на нея сега си виждам грешките, които съм допускала през моята кариера. Сега вече знам какво точно трябва да направя. Някак си на човек му идва в един момент времето да се изяви и да му се получат нещата” - убедена е изпълнителката.

Подчертава, че никога не се знае как ще го приемат хората и дали ще го оценят положително или отрицателно.

“Когато излезе “В пет ми звънни”, същия ден вечерта имах участие в Сливен, където трябваше да я представя за първи път пред публика. Няма нищо случайно, защото преди време точно в тази същата дискотека изпях за първи път “Всичко чуждо пожелаваш” и след това песента отбеляза голям успех. Радвам се, че феновете в Сливен са ми на късмет. Дори имаше хора, които я знаеха и пееха заедно с мен, въпреки че бяха минали само няколко часа след премиерата й в Planeta Official”.

Относно личния си живот и любовта Яница казва, че не обича да говори на тази тема. Издава само, че има човек до себе си от доста време.

“Обичам, чувствам се обичана, желана и щастлива, което е най-важното. Надявам се да ми личи и по излъчването, и в работата. Защото, когато човек е щастлив в личния си живот, това се отразява на всичко останало” - заявява тя.


5    коментара  |    рейтинг: 3.21  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#5   Велика  |  18 May.2016 / 18:52

Въпросната песен ме наранява. Усещам агресия, настървеност, демоничност, хаос и грубо порно. Само не обич и спокойствие.

#4   Raq  |  18 May.2016 / 17:36

Таа пЪ

#3   Вероника  |  18 May.2016 / 17:26

Яница се нареди сред популярните в жанра имена. Личи си, че е намерила ''златната среда'' , с която да изкарва хитове, пък и явно и спонсориране, защото без финанси идеите няма да са толкова добри.

#2   По-голямата истина  |  18 May.2016 / 16:17

Защо да не си повярва, като има покритие? Злобните хора ги е много яд, когато някой е успешен и го заявява!

#1   ISTINATA!  |  18 May.2016 / 15:46

тази много си е повярвала...

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута