Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Мария: За първи път съм на гости

Мария: За първи път съм на гости

/© снимка: Планета


Ави Бенеди, Мария и Гъмзата споделиха интересни моменти от заснемането на съвместния си проект “Истинска жена”. Ави разкри, че песента е написана преди десет години в Израел. Към днешна дата е решил да я възроди за нов живот и за целта е поканил Мария и Гъмзата.

“Мисля, че се получи доста добър проект и се надявам да е много успешен. Аз обичам България, сега имам много приятели тук. Мога да творя моята музика и да покажа на моите приятели и фенове, какво правя. Това за мен е най-важното. Искам аз самият да съм щастлив и да правя хората щастливи с музиката си” - каза той пред камерата на БТВ.

Мария подчерта, че с този проект е допуснала за първи път друг да движи всички приготовления.

“Тази година стават 16 години, откакто съм в музикална компания “Пайнер” и за първи път съм на гости. Някой друг се е погрижил да направи песента и аз съм поканена да се включа в записите и снимките на клипа” - обясни тя.

Певицата призна, че е от родителите, които биха оставили децата сами да преценят с какво да се занимават. Но не скри, че дъщеря й има талант, на който и учителите са посочили, че може да се обърне сериозно внимание. Марая рисува много хубаво.

За своето участие в проекта Гъмзата с усмивка коментира: “Аз импровизирах някакви балкански хип-хоп, хоп-троп рага в мой стил и така се получи тази симбиоза. И разбира се, Мария дойде като черешката на тортата”.


0    коментара  |    рейтинг: 2.67  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута