Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Юнона: Не съм намерила себе си, имам още много да уча

Юнона: Не съм намерила себе си, имам още много да уча

Юнона /© снимка: Планета


“Фолкмаратон” представя на зрителите си една нова, почти непозната досега Юнона - още по-дръзка, по-провокативна, с по-интересни хрумвания и идеи. Певицата без колебания признава за правилото, че промяната във визията е свързана с промяна и в поведението, и в мястото, и в контактите ти.

Откакто е в отбора на блондинките, тя със задоволство коментира новото си усещане от промяната в реакцията на околните, а най-доволна е тя от промяната в самата себе си, особено от разчупеното си поведение пред камерата.

“Изживявай това, което правиш и тогава хората ще те оценяват”, признава едно от правилата си блондинката и продължава - “Аз съм човек, който не приема постигнатото за достатъчно. Не мисля, че съм намерила себе си и имам още много да уча”, допълва тя.

Юнона за пръв път работи с Ави Бенеди. Тя вярва, че всеки автор има своя почерк, а тя предпочита да пее разнообразни мелодии и да работи с всички творци.

Видеоклипът към песента “Ти не си виновна” няма сюжет като предишните й проекти, защото трябвало да го заснемат веднага и нямало време за обмисяне на сюжети и сложни сцени.

Любопитното е, че видеото е снимано в две държави. Ави Бенеди в този момент бил във Виена и се снимал там. Юнона заснела всичко останало в България и после монтирали заснетия материал тук.

Подигравателните думи в песента и “Ти не си виновна” не са конкретно насочени към никого, но намерили много приложения, според отзивите в социалните мрежи.

“Правя това, което ми идва отвътре. Аз съм много категорична - или се раздавам докрай, или нищо не започвам. Не се боря на всяка цена за добрата оценка на публиката, а правя това, което според мен е най-правилното. А добрата оценка я имам, но тя е резултат от постигнатото, от работата на целия екип” - обяснява тя.

Чувства се много щастлива, има мъжко рамо, на което да се облегне в трудни моменти и чувствата й към този човек са причина за промяната в нея:

“Радвам се, че имам тази мотивация и стимул за моята промяна към по-добро” - подчертава тя.


1    коментар  |    рейтинг: 1.85  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Да Винчи  |  25 February.2016 / 06:50

От колко години се ВОДИШ по договор певица? За тези години в една фирма, хората и Грами печелят вече, теб сигурно след 7 години ще те сложат в номинация за Прогрес за да запълнят номинациите ...
Не била намерила себе си - хахахахахахахаха, че има ли какво да откриеш ако се намериш?

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута