Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Ави Бенеди, Мария и Гъмзата представят "Истинска жена" и в Израел

Ави Бенеди, Мария и Гъмзата представят "Истинска жена" и в Израел

Ави Бенеди, Мария и Гъмзата /© снимка: Планета


Официалната промоция на видеото към дългоочакваното трио, което събра заедно Ави Бенеди, Мария и Гъмзата, вече е факт. Видеоклипът е към песента “Истинска жена”, която е по музика и аранжимент на Ави Бенеди.

В този интересен международен проект, певецът пее на иврит, а Мария и Гъмзата на български език. Автор на българския текст е Мариета Ангелова, а този на иврит е дело на Ави Бенеди и Гили Закай.

Интересен факт е, че текстът на Ави Бенеди е много сериозен, защото той пее за загубената любов, докато този на Мария и Гъмзата е доста забавен. Режисьорът на лентата, Лиор Бабадост е претворил музикалното послание в интересен сюжет, в който главните актьорски роли са поверени на тримата изпълнители.

Всички са единодушни, че снимките са преминали изключително забавно, в което могат да се уверят и зрителите на “Планета” от мейкинга, който ще бъде представен в рубриката “Зад кадър”.

Клипът към “Истинска жена” е заснет в рамките на един снимачен ден в известен столичен хотел. Скоро след българската премиера, клипа на звездното трио ще се радва и на официално представяне пред публика в Израел, съобщават от Планета.


0    коментара  |    рейтинг: 2.89  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута