Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие!

Галена и Преслава с втора победа

Галена и Преслава с втора победа

Галена и Преслава записаха втора поредна победа в "50-те най..." с дуетната си песен "Живей". Челната тройка в чарта остана непроменена. На второ място продължава да е Яница с "Грешната", в която участва и Анелия, а третото място е за Галин с "Един на брой".

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА КЛАСАЦИЯ ТУК!


90    коментара  |    рейтинг: 3.20  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#90   Валя  |  30 August.2015 / 13:28

Хаха Това,че Стара карамана не е спечелила тук нико не значи, така че охлади ти страстите. Стала карамана е един от най-големите хитове на лятота, да пе кажа най-големият. Спечели 3 пъти (маскимално) във Веселина, 3 пъти в Меломан и 1 път в Планета топ 20. Общо 7 спечелени класации и това не ми е било хит хаха Смешен си! Отвсякъде цяло лято звучи Стара каравана, а дали е спечелила тук или не, но няма никакво значение!

#89   Ana  |  29 August.2015 / 14:36

Хаха ако не била Галена , Преслава нямало да има хит,вие честно ли?Къде забравяте бозичката \"Стара каравана\" , която дори и една класация не спечели , така че охладете страстите.

#88   Smile  |  26 August.2015 / 12:33

Определено някои хора тук четат нещата, както им е изгодно! Разбира се, че награждават отличилите се, въпросът е, че за да бъдат някои имена на върха определени години, СЕ НАЛАГАТ ОТ ПАЙНЕР! И това е очевидно! В момента , в който г-н Димитров реши сменя името, давайки му измислена титла -мега звезда, идол и т.н. и започва налагането на друга изпълнителка за следващите години, която обира наградите! Това е! И понеже в последните години Преслава и Галена се вижеха горе долу в едно ниво (едната хората си яи скат, другата прави интересни неща (не без благословията на парите и Пайнер!)им разменят наградите - Певица и Идол! Хайде кажи ми, #68, с ръка на сърцето, че Преслава заслужава да е Певица на 2014? Не можеш! Но факт, че стана. За това и Галена стана Идол, за да няма сърдити!

#87   До 68  |  25 August.2015 / 20:13

А,бе това да не ти е Фен ТВ? Това е Пайнер и те не работят с двама композитори, коит пишат песните за всички и после любимката на шефа си избира първа хаха В Пайнер абсолютно всяка певица (с изключение на по-младите като Мария Петрова и т.н ) си избира сама с кого да робати, какво да пее, какъв текст за изпее, какъв клип да направи, колко скъп ще е, къди ще е и т.н. Абсолютно всички сами си избират, без намасета на продуцента. Така че твърдението ти,че една певица избира първа хитовите са СМЕШНИ и АБСУРДНИ!!!! Певицата, която има най-добра преценка и добър нюх е с най-големите хитове. А това е Галена. Димитров изобщо не се занимава да им срага ограничения и норми какво да пеят, коя да избира първа и т.н, защото както казах това не е Фен ТВ. А оспорването го има, но ти ако не го виждаш е твой проблем. И btw глупостите, които пишеш,че Галена е бутана от Пайнер са несериозни и смехотворни. Тя прави най-големите хитови. Как да не я награждават накрая? Нали ще е смешно да не си наградят певицата с най-много хитови? То това и целта на наградите- да се наградят най-хитовите през годината певици.

#86   Smile  |  25 August.2015 / 16:00

#68, как по-точно ще опровергаеш, че не налагат Галена в момента от Пайнер??? Защото аз от твоя коментар не видях опровержение, а повторение, че ще го направиш веднага - пък факт - няма! Колкото и да не ви се харесва, истината е, че каквото реши г-н Димитров, това ще гледате и слушате. Той решава кой да е Певец, Певица, Идол и т.н. И откакто има награди на Планета, много малко са били заслужени. И без да съм фенка на Анелия (даже в последните години никак не я харесвам) мога да кажа, че нейната награда за Певица на 2012-та е една от малкото реални за годините! Не съм казала, че Галена не е заслужавала да я вземе за 2010-та, а че тогава Пайнера реши да смени Преслава и го направи - от тогава започнаха по-слабите й песни, за сметка на тези на Галена. Да, тя може сама да си ги избира, но ако имаш правото да избираш пръв, ти, кое би взел? Естествено - най-хитовото! Друг е финансовият въпрос, защото Мария Петрова е гласище, но хит - няма! Другото, което ми прави впечатление е, че Преслава издава една смислена песен за Рождения ден на Планета и после с тази песен обира наградите, при положение, че има само слаби години поне от 2011-та насам. И това, което каза за "Спри ме" на Галена, потвърждава думите ми - това е песента на 2012-та, а не "Да видя какво е" на Джена, която взе наградата тогава, а наградата за клип трябваше да е при Анелия за "Да ти викна ли такси". Така че, ако се замислиш, ще видиш, че има доста истина в това, което пиша. Темата за Емилия и Джена изобщо не искам да я повдигам, да не говорим за имена като Нелина, Глория и Тони Дачева, защото тогава ще има много сърдити фенове на актуалните "звезди"!

#85   .  |  25 August.2015 / 00:13

Universal love е далеч по-популярна и подобра !!!

#84   Lorq  |  24 August.2015 / 23:26

Първо песента Universal love не е ва Андреа, а е feat. Andrea, в което има голяма разлика. Второ' видеото е copy/paste буквално всеки кадэр от Superpower на Beyonce,което си е плагиатство. Трето песинта не е известна и в тези канали, които си изброил се плаща, за да си ротират песента. Както е примерно Живко Добрев и песните му в канала на Планета. Това се ПЛАЩА. Четвърто ни знам дали песента Te quiero я има в посочените от теб неща,защото за разлика от Андреа, но Галена е здраво стъпила на земята и не а интересува колко мидии я отразяват, защото има по- важни неща за вършене от това да споделя къде са я отразили. Това, което знам със сигурност е,че Te quiero е 10 пъти по-успешно от песничката на Edward Maya FEAT. Andrea и голям хит в България и Румъния. Това е факт. А в други канали песента Te quiero НЕ може да се качва, защото правата са на Roton, Akcent и Галена. А и btw Андреа като работише в Roton не я отразяваха изобщо,a сега от Roton пишат целувки под снимките на Галена в instagram, пожелават й успех и качват нейни снимки. Така че това,че те имат повече уважение към Галена, отколкотж към Андреа е факт и е показателно,че са я оценили мноооооого повече отколкото Андрейчето! ХА-ХА

#83   ??  |  24 August.2015 / 22:53

Песента на Галена я има ли в LATINO MUSIC WORD ? Я имало ли в Billboard ? Я имат ли поставено в най-известният румънски канал ? А в най-известният испански канал Blanco y Negro ? В най-известният турски канал ? А в Greece (Radio Melodia 102.4 FM )- ? В Romania (Urban Muzica .? Пишат ли за нея най-популярните медии ? Я имат пуснато на MTV ? Я има в престижната испанска класация за поп музика ? Я има в в ефира на нюйоркското радио WBMP - FM ? и на много други места ? Я няма нали ? Е на Андреа я има и е в пъти по- популярна песен така че не говорете , когато не знаете !!!

#82   Злобюла  |  24 August.2015 / 22:10

Хайде без обиди, моля! Не съм сляпа, феновете на Андреа и Галена са такива.

#81   Xax  |  24 August.2015 / 21:51

До #80
Ти не сляп ли си или тъп???Човекът е написал,че Андреа се е съзтезавала в Billboard,което е още по смешното хаха

#80   Злобюла  |  24 August.2015 / 21:15

Майко мила, доживях ВИЦА НА 2015, че Галена се състезавала в Billboard!!! :D Тя един испански НЕ научи милата като хората, състезавала се ... хахахахахаахаха. Нали, защото песента й на развален английски оглави за 8 седмици Billboard и Галена получи 5 статуетки Грами за нея.

#79   Поправка  |  24 August.2015 / 20:29

Извинявам се, поправят се: Те quiero е па-известна от Universal love

#78   До 74  |  24 August.2015 / 20:28

ЕВАЛА НА КОМЕНТАР 74!!!!! Точно и на място! И опредерено Te quiero е много по-извества и слушане песен от Te quiero!Нова,че Галена е скромна и не се хвали като Андреа коя медия я е отразила. В instagram постоянно тагват Галена различни чуждунци и медии и се кефят на парчето. А btw в instagram фен на Галена е споделил как един от най- известните футболист от Швеция е споделил дуета им с Деси Слава в профила си. Това за мен е успех и на двете и ги поздравявам за песента за n-ти път! Песен на годината със сигурност трябва да стане!

#77   До 76  |  24 August.2015 / 18:19

Аз не греша ! Вие виждате само гледаностите на youtube но не е само това ! Universal love и в Америка дори и по-далеч е по известна песен от Te Quero ! Информирайте па пишете !!!!

#76   До 75  |  24 August.2015 / 18:00

Точно ти грешиш момичето си е направило труда да види в най-популярният сайт за видеосподеляне Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=UdusYg5Wnls
Андреа feat. Edward Maya

https://www.youtube.com/watch?v=a8P2NTiplXA
Галена feat. Akcent

#75   До Реално  |  24 August.2015 / 17:40

Песента на Галена с Akcent има повече гледания и популярност от тази на Андреа ? Ти знаеш ли колко световни медии отбелязаха песента на Андреа и Edward Maya ? Знаеш ли, че тази песен даваха на MTV и се състезаваше на една от най-добрите музикални списъци ? Знаеш ли на колко известните радиостанции е обърната тази песенв ? Знаеш ли, че тази песен се състезаваше в Billboard ? Не знаеш нали ?! И да не изброявам повече... Затова информирай се повече, че след пиши !

#74   Реално  |  24 August.2015 / 17:16

Ако разгледаме реално продуктите излязли досега откъм награди те ще бъдат така/според моето виждане,тъй като съм безпристрастна мисля,че мога да дам реална оценка на нещата/:

Андреа - тази година явно отново ще си остане с една поп-фолк песен "Секс за ден",която обаче някак си не пожъна дори и половината от успеха на миналогодишният и поп -фолк проект "Най-добрата".Но според мен "Секс за ден" има сигурни номинации в категориите "Видеоклип" и "Дискотечен хич" макар и за втората категория да няма големи шансове за победа.Андреа тази година мисля,че няма да бъде със сигурна награда "Посланик зад граница" според мен ще се избира между Андреа с международният си проект c Edward Maya,Тони Дачева с турнето си в САЩ и Галена,която може би има най-големе шансове,защото песента и с Akcent определено има повече гледания и популярност от тази на Андреа.

Анелия - ако погледнем реално на нещата тази година Анелия си е с един видеоклип и един хит.Дуета излезнал с Миро на Наградите на ПЛАНЕТА ТВ не получи кой знае каква популярност,а и като цяло песента не беше силна,за изпълнители като Миро и Анелия и така и не се наложи.В другата крайност на мнението ми е другият и проект "Генерал" - клипът изключително модерен и интересен,а песента ХИТ,самостоятелен ХИТ без Feat. Еди кой си,който е един от най-въртяните това лято по клубовете.До края на месеца очаквам най-накрая дуета и с Илиян /тук няма право на грешки,тъй като за този проект се говори от април месец ,а още не е пуснат/,до края на годината очаквам още една самостоятелна песен.А за категориите ,които може да се бори Анелия са "Видеоклип","Песен на годината","Дискотечен хит" "Дуетна песен" - може би ,макар че тази година най-силна в дуетите е Галена и е очевидно и както всяка година в категориите "Певица" и "Идол".

Борис Дали - тази година ако трябва да бъдем честни е малко слаба за Борката.Конкуренцията от младите е убийствена и единствено сега Константин държи ниво от ветераните.Песента в колаборация с Теди Александрова си е меко казано подигравка към публиката на Борис Дали,ако Теди я бе изпяла щеше да и стои по съвсем друг начин,клипът за сметка на това е забавен и интересен и показващ начина на живот на много млади момичета ,който според мен е срамен...Лятното предложение на Борис "Барабанче" е запомнящо се,лично в моята компания много и се кефим на тази песен,но не е кой знае какво можеше и още,та тук от тези проекти и да подбира няма как да му изкарам някаква номинация в категориите може би ще бъде номиниран в категория "Певец" то това си е дежурно,но се надявам до края на годината да извади нещо ударно ,за да има по-големи шансове.

Галена - тук може би мога да разтягам локуми за тая жена и то все суперлативи ,но тя наистина си ги заслужава.Като започнем с "Пантера" то тая песен може би е най-силната за тази година до сега,няма просто такива избухвания в дискотеките ,които и до сега продължават,като се има и в предвид ,че е по-гледана тази нейна версия повече,отколкото оригинала,сами можем да си направим извода.Клипът макар и семпъл имиджов клип е на много-високо световно ниво.Определено Галка отдавна се е доказала в клиповете си ,че може да ни представя всичко на световно ниво.Следващият и проект мога само да кажа "Леле,какви гласове,каква песен ,какво изпълнение" . Безспорно Дуетът на годината няма две мнения по въпроса,тази песен дори и с по-лирично темпо влезе в дискотеките и се утвърди като най-големият хит на лятото.Клипът нищо особено,но черно-белите мотиви прилягат страхотно на песента и проекта се е получил УНИКАЛЕН!Самостоятелното предложение за лятото от
Галена ми се струва може би най-слабият и проект за тази година ,но макар и по-слаб от другите и проекти определено може да се бори в категория "Видеоклип"но за песен на годината не!И последният и проект съвместно с Преслава ,който и в момента печели овациите на публиката може да се опише като страхотно попадение и за двете.Сега подкрепен с един хубав изчистен видеоклип би се борил с другият дует на Галена ,който е с Десислава и тук наистина вече самите и проекти ще се бият кой от кой ще изпъкне повече.Тези бяха българските и проекти ,но да не забравим един ,който е в колаборация с една от най-известните групи в Европа - Akcent.Песента придоби висока популярност и у нас ,и на Балканите ,и в Европа , а това е един успех за българската музика като цяло.Та идва ред да видим в кои категории е сигурна Галена . "Успехи зад граница",Клубна сцена","Концертна сцена","Дует" - с две песни ,"Видеоклип" - с два клипа,"Дискотечен хит","Песен " - "Пантера,"Певица","Идол".

Галин - точно сега си слушам една негова песничка,най-симпатичната ми негова за тази година - "Сменям ти адреса".Тази година с Фики много песни бълват ,което не е много добре за тя и като цяло за жанра . Та точно "Сменям ти адреса" даде старт за тази година на
Галин.Мен като цяло ме кефи тази песен,но много бързо той и отряза крилата като пусна "Роклята ти пада",определено тази песен бе посветена за баловете ,но той запуши доста гадно своя преден проект ,което определен не беше в плюс на кариерата му."Роклята ти пада"се превърна в по-голям хит ,който и до сега се държи в дискотеките ,другата му песен обаче беше две нива по-надолу от "Роклята ти пада" и с едно от "Сменям ти адреса" ,забравих да спомена ,че той има голям шанс в категория "Видеоклип" с "Роклята ти пада".Та да обобщим .Един "Дискотечен хит" като "Роклята ти пада" би му стояло добре ,номинация за "Клубна сцена" тъй като има адски много участия,"Видеоклип" "Роклята ти пада" ,"Певец",но с ръка на сърцето мога да кажа ,че тази година е доста по-слаба за Галин от миналата,макар че ми е по-симпатичен от Фики,тази година нещо се отхлаби.

Джена - годината за нея тръгна доста добре с може би най-големият пролетен хит "Спри да ми досаждаш" ,доста добро попадение и видяхме Джена в ново ампула .Това ще бъде сигурно и номинираната и песен за "Песен на годината" ,тъй като лятното и предложение е доста по-слабо от "Спри да ми досаждаш" ."Градът работи за мен" очакваше се и испанска версия ама май само с чакането ще си останем.Равносметката дотук е един голям ХИТ и една модерна песен ,която не успя да се наложи като цяло . Очаквам номинации за Джена в следните категории "Клубна сцена","Песен на годината" - "Спри да ми досаждаш" ,"Дискотечен хит " - "Спри да ми досаждаш" , "Певица","Идол".

Емилия - до май месец нищо и след това една след друга песните,мисля че това и бе грешката тази година иначе погледнато "Ето ме" се възприе доста добре от публиката ,ако не се лъжа тук имаше 1 или 2 победи в 50-те най...френският език я прави интересно предложение ,което досега не е правено в поп-фолка,клипът също е доста интересен ,според мен заслужава номинация за "Видеоклип" .Дуетът със Стораро също е доста ударен,хубав,типично поп-фолк парче на което без да се замислиш ставаш и танцуваш,клипът със сюжен,но определено "Ето ме" е по-силен клип.Номинации за Емилия "Клубна сцена","Видеоклип","Дует","Певица","Идол".

Илиян - една единствена песен "Обичам те ,гадино",която доста добре се възприе от публиката ,но дори и лятно предложение не чухме от него ,което доста свали литвата,ако се старае да влезе в номинации за "Певец" ,то поне още една песен до края на годината трябва да изкара,за да е честно спрямо другите.
Кали - добре започна годината с песента "Копие" ,но и така не се превърна в смазващ хит ,а тя го може и всички ние го знаем,"Поздрав" същата история се повтаря,а днес за изненада излезе новата и песен с участието на Емануела ,която звучи обещаващо ,но да видим...

Константин - Годината за него свърши и започна с дуета с Алисия "Не се ти" ,който вилнееше в дискотеките до март-април и определено имаше защо,защото беше доста добро попадение,но тъй като се счита излизането му към 2014 година,няма как да влезе в номинциите за 2015.Да не забравим обаче и най-въздействащата балада тази година ,че е в неговия репертоар,това е може би най-силната балада излизала в последните години.Определено не само номинация ,но и наградата тук трябва да е при него,при положение,че тази балада влезе в дискотеките говори много . Една номинация за "Балада" и "Певец" за Бате Коце :)

Преслава - смесена година бех казала тай като в началото на годината нея я държеше все още "Ако утре ме губиш" ,защото клипът и излезе на 14.02.15г. се ротираше усилено по Планета ТВ.Дуетът с Ваня сякаш остана в сянка ,от тях се очакваше нещо по-ударно или по-точно от Преслава,макар и хубава песента не се превърна в затвърден хит ,а изживя момнтния си интерес."Аматьорка" - доста провокация и доста странна крачка в развитието си направи Преслава с този проект отрицателните и положителните коментари бяха почти изравнени,не защото тази песен не е хубава,а защото не подхожда на Преслава,или просто не сме свикнали да я виждаме в такава светлина ,но пък се върти в дискотеките ,което значи ,че 100% я вкарва в номинациите за "Дискотечен хит".Дуетът с Галена както споменах се нуждае от един хубав изчистен клип ,защото песента е модерна и свежа,ХИТ дори и без клип ,но ще е хубаво да се ротира по ТВ Планета.Та Преслава тази година я виждам в слените категории "Клубна сцена" заради многото ангажименти ,"Дискотечен хит" - "Аматьорка","Дует" - "Живей","Певица","Идол"

Роксана - започна доста добре може би тази година изкара най-големият хит в кариерата си "Селфи". Над 5млн. гледания ,доста забавна песен и добре въртяна в дискотеките и сегашният и дует с Тони Стораро е хубав само времето ще покаже дали ще се превърне в затвърден хит. Роксана я виждам в следните категории "Прогрес","Дискотечен хит" - "Селфи","Успехи зад граница" - заради многото и участия извън страната.

Татяна - тази жена много и се кефя ,обаче много се бави с лятното си предложение ,добре заби през пролетта с "Да сме квит",която още се върти по дискотеките очаквах да пусне нещо в разгара на лятото,за да затвърди успехите си,но нещо се забави...надявам се скоро да ни изненада и чакането да си е струвало . Та дотук виждам в нея "Прогрес" , "Дискотечен хит" .

Теди Александрова - имам чувството ,че и от чешмата ще потече това момиче ,много го налагат ,а то при нея само едни и същи песни,да факт ,че "Дай ми свобода" е един от най-големите хитове тази година ,но е пълна глупост/според мен/.Участие в песента на Борката,песента на Денис много ми идва..Лятната и песен "В сърцето" - я бяхме чули по-рано от една друга изпълнителка от друга фирма,там станала някаква грешка и поред мен Теди нямаш смисъл да я пуска ..но...За нея номинации освен в "Прогрес" и "Дискотечен хит" не виждам къде другаде може да бъде..

Фики - също като Галин двамата се надцакват с това кой повече песни ще изкара ,а не се гледа качеството май.."Душа" - доста добра балада,но сякаш с конкуренция като Константин ще бъде трудно спечелването,но поне номинацията ще е гарантирана ,"Бум" може би ще бъде номинирана в "Песен на годината" тъй като направи наистина голям БУМ :) . И разбира се при всички случаи дуета с Азис "Блокиран"ще бъде в номинацияза "Дует". "Прогрес","Дискотечен хит","Балада на годината ","Песен на годината","Дует на годината","Певец".

Яница - новата Яница и предричам голям успех на тези награди но да видим прогнозите ми дали ще се сбъднат . С два тотални ХИТА тази година определено ще има не 1-2 награди."Взимай задължително" - "Дискотечен хит" ,"Грешната" -"Песен на годината" и виждам една номинация в "Певица на годината",макар и не спечелена ще бъде голямо признание за момичето ,защото се вижда ,че работи и се старае.

Други изпълнители ,които трябва да покажат още тази година са Ани Хоанг,Кристиана /трябва още един хит,но с по-различно звучене според мен/,Деси Слава,Цветелина Янева

#73   Фенка на Преслава и Галена  |  24 August.2015 / 16:35

С коментари номер 31, 32, 61 и 68 ни съвпадат мненията. Да - Галена е най заслужилата певица тази година. Да - от 2010 до 2015 година Галена е най хитовия изпълнител. Да - Галена заслужава и Певица и Музикален идол на 2015 година. Това е и точка по въпроса.

#72   !!!!!!!!!!!  |  24 August.2015 / 15:07

До вчера Преслава я бутаа и мина модата а сега Галена !!! Сега е само началото и не очаквам да признаете !!! Но с течение на времето ще видите, че е бутана от Пайнер !!!

#71   ..  |  24 August.2015 / 14:58

Изобщо няма бутане от страна на Пайнер към Галена! И много съжалявам, но Спри ме е 100 пъти по-добър клип от Лоша, който навсякъди беше оплют и с право!!! И 2012 не беше годината на Анелия. Тогава и Галена и Джена и Анелия бяха с еднакви шансове. И нямам нищо против това,че тя спечели, а против това,че тогава дадоха Идол на Преслава като имаше още 2 по-успешни изпълнителки от нея. И Галена никога не е мрънкала за награди и не и пука дали ще вземе идол или певица, така че не лъжи че тя самата е искала тази награда. Аз говоря с факти и наблюдения,без да ми пука дали го правя за Галена,Преслава, Десислава и т.н.. Просто ми направи изключително грозно впечатление нова което някой е написсал,че Галена също е бутана от Пайнер. Това не е истина, най-малкото, защото по времето на Ивана и Преслава, когато бяха на върха, Пайнер ги налагаше чрез песните. Даваха им се най-хубавите и бяха спонсорирани от Пайнер. Това се нарича налагане. А Галена сама си избира песните и сама си плаща песните, а не й ги избират от Пайнер, за да се каже,че я налагат. Помислете малко и ще видите,че съм права! Галена без бутани от фирмата стигна върха и аз затова я подкрепят!

#70   Милото  |  24 August.2015 / 14:40

Искаш да ми кажеш, че 2012 не е била годината на Анелия??? Та тя спечели и тук в сигнал и навсякъде голямата награда! Да съгласен съм, че 2011 ощетиха Галена но тя самата поиска да не печели въпреки, че си беше нейната година! И Пайнер сега си я бутат печели заслужени и незаслужени класации, 2012та спечели за клип, въпреки, че Лоша на Андреа беше по добър, тази година самата тя поиска Идол, защото Анелия и Преслава вече го имаха, а тя го нямаше. Галена е лидер сега- да, но Пайнер достатъчно спомага това да е така, както навремето беше Преслава. Хората ги харесват несъмнено, проектите й са добри, но и юодкрепара на фирмата е голяма.

#69   Факт  |  24 August.2015 / 14:36

Най- ощетявана певица в Пайнер е Андреа !!! Кой ги правеше най-големите хитове до 2011 Андреа !!! Но всички бяха обсебени от Преслава !!! Преслава имала глас, била най-добрата, и дрън дрън дрън... Никой нищо не виждаше пред очите освен Преслава. И сега просто някой да се осмели да защитава Преслава ще му кажа хубаво , където му е мястото ! А Галена да най-добрата е тази година , но не означава, че и другата година ще бъде ! Просто знам, че Преслава не заслужава никаква награда от Пайнер тази година ! АМА НИКАКВА !!! А Галена колкото и да ми е отвратителна няма да отрека че е най-добра тази година и че заслужава да бъде Певица на годината и Музикален идол !

#68   До 63  |  24 August.2015 / 14:14

Аз съм над 17 и ти казвам,че ти жестоко се лъжеш! Относно Галена- тя НИКОГА НЕ Е БИЛА БУТАНА ОТ ПАЙНЕР!!!!!!!! Галена абсолютно всяка година е ощетявана,ВСЯКА! Пайтене нямаше кяк да не и даде ПЕВИЦА НА 2010, защото тогава тя държеше хитове. Освен това, от 2010 до 2015 год. Галена е била с най-силна години и е заслужавала тази награда 5 години подред!!!!! И това пак нямаше да е бутане, защото щеше да заслужава. Но се вижда,че тя не е любимка на Пайнер и й дават награди, но не всички, които заслужава,а винаги по-малко!!!! От Пайнер си обичат любимката им Преслава и все на нея и измислят награда. Но докато Преслава има награди;които изобщо не заслужава, то наГалена всяка награда е ЗАСЛУЖЕНА и дори има такива, които заслужава, а не са и били довани през годините. Изобщо да не ми излизат някой с номера;че Галена е била бутана от Пайнер, защото на секундата ще го опровергая! Галена е най-хитовата певица от 2010 до 2015 година. И тази година отново заслужава Певица на годината, но ще видим какво ще реши Пайнера. А пък за ощетяване при Анелия да не става и дума! Анелия достатъчно мрънка за награди, за да я жаля. Тя си нахалства и си взема това, което тя самата смята,че е заслужила. Така че фенчетата на други певици да не си измислят,защото на секундата мога да ги опровергая. Галена винаги е била ощетявана и всяка една награда, която печели е била заслужена и има голяма тежест!

#67   Браво истината  |  24 August.2015 / 13:53

Коментар 63 каза всичко много точно!!!! Единствените, които въпреки, че не печелят всяка година са били актуални и хитови са Анелия и Емилия... И са ощеявани заради налагането на Ивана, Преслава и Галена, но останаха и до днес плътно зад най- налагания продукт!

#66   Кичка  |  24 August.2015 / 11:57

ДА! 'Нокаут' и 'Аматьорка' са бози! Единствените бези на галена в последните 5 години на Галена са: Искам да останем будни, Създай игра и Не ставам втора. На Преслава са.... Мързи ме да изброявам толкова много песни. Радвайте се на 'Живей', щото тва ще е единствения й хит тая година!

#65   Пфф  |  24 August.2015 / 11:34

Отиди уби се ! Нокаут и Аматьорка ако са хитове аз съм Мадона ! Преслава има най- тъпи фнове ! Вие феновете на Преслава изглежда много сте паднали ви депресия щом ги искате нейните бози ! Но с течение ще предбродите.

#64   Преславаааааа  |  24 August.2015 / 10:46

ПРЕСЛАВА-ПЕВИЦА НА 2015 !!!
Ако утре ме губиш-Тотален хит
Нокаут-Хит
Аматьорка-Тотален хит
Живей-Тотален хит

И сега, ако кажете, че Ако утре ме губиш, Аматьорка или Живей не са ТОТАЛНИ ХИТОВЕ, ви признавам за най-заблудените фенове на Галена !!!

#63   Smile  |  24 August.2015 / 09:51

Песента печели само заради имената на изпълнителките. "В твоите очи" е в пъти по-добра песен и в пъти по-голям хит! Феновете на Преслава спрете да я бутате постоянно за награда, какво печелите като е Певица на не знам си коя година??? Навремето всички помним как се налагаше Ивана (или поне тези, които сме над 17)! Помним и как Митко Димитров я детронира, уж с оправдание, че след не знам си колко години на върха, не трябва да я номинират повече, като изпълнител, само в екипните номинации - клип, песен, албум. В същото време, когато Преслава стана за първи път Певица на годината, Ивана беше тази, която закри концерта и вдигна залата на крака! ВСИЧКО БЯХА ОПРАВДАНИЯ! Помним и как наложи Преслава, помним и как през 2010-та се опита да я детронира, но получи освиркване правейки Галена Певица на годината, след което въведе измислена награда, уж събирателна за всичко през годината - Идол... Помним, г-н Димитров, помним, мили фенове на Преслава! С цялото ми уважение, към човека Петя Колева, която е от малкото наложили се с глас, а не с визия и пари от някой, но днес това не е същото момиче от 2005-2008 - ма. Днес, ги няма мегахитовете, които взривяват стадионите , няма "Дяволско желание", няма "Лъжа е", няма "Не съм ангел"! Има "Спри ме", "Пак ли", "Пантера", "В твоите очи", "Кукла", "Ти си ми", "Смелите си имат всичко", "Ето ме", "Искам те полудявам", "Изведнъж", "Генерал". Изчетох много негативни коментари за Анелия и представянето на концерта на Цеца. Но кажете ми с коя по-точно песен Преслава би могла да вдигне публиката? А с какво, освен визия би блеснала Галена? Истината е, че едиснствените, които са били актуални през годините, без значение коя е Певицата на годината, са Емилия и Анелия. И са най-ощетявани откъм награди. И двете заслужаваха много пъти да държат тази статуетка, докато от Пайнер ни налагаха Ивана, Преслава и сега Галена. И ако не го признавате, е само защото сте коне с капаци и гледате само "любимата си изпълнителка", а не каква боза ви поднася! Така, че спрете да говорите за Балкански хитове и мега проекти, защото всички знае, кои са хитовете на годината и кой ги изпълнява!

#62   ?  |  24 August.2015 / 02:35

Преслава с което ще бъде \'\'Певица на годината\'\' или \'\'Музикален идол\'\' ? Има ли хит ? Има ли добър клип ? На Преслава единственото, което трябва да и дадат от Пайнер е едно голямо НИЩО !

Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута