Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

„Нито минута“ спечели класацията за клипове

„Нито минута“ спечели класацията за клипове

Яница /© снимка: Планета HD


Класацията достига до вас с подкрепата на:

Яница спечели последната седмична класация VIDEO TOP 20 с "Нито минута" и се класира в четвъртата Тримесечна класация за клипове.

На второ място завършиха Цветелина Янева и Константин с "До безумие", а топ 3 приключва със "Само ти" на Таня Боева.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА КЛАСАЦИЯ ТУК!


19    коментара  |    рейтинг: 2.69  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#19   Geri  |  24 December.2013 / 18:10

До редактора:Не съм била ядосана и в момента не съм. Днес навърших 23 :) Вероятно сте прав/а, затова понякога наистина е редно да приключиш спор, когато нямаш доводи да докажеш дадено нещо. Весели празници отново!

#18   Редактор  |  24 December.2013 / 16:11

Да, може да напишете друга дата, но вие конкретно не сте написала друга дата. Всичките ви доводи до момента ги изхождате само и единствено на това, че се опитвате да водите някакъв спор, защото чисто и просто сте ядосана, че някой ви е оспорил мнението, което вие не сте аргументирали по никакъв начин и с никакви доводи. Ние нямаме вина, че не сте се информирала, за възрастта на потребителите на сайта, а сложихте всички под общ знамената, изключвайки себе си, защото "само" вие сте пълнолетна в този сайт.

И само информативно, когато човек си прави поща си попълва данните коректно и точно, защото използва тази поща по предназначение. Когато човек попълва проучване с цел информация, която да помогне на сайт, който той харесва и посещава редовно попълва данните си коректно.

Може спокойно да съпоставите вашите доводи, ако изобщо имате такива, за възрастта на читателите и да съпоставите нашите.

Едно вметване: Интернет банкирането, плащането на сметки, чрез него, купуването от онлайн магазин, изпращането на пратки, чрез куриер, може да продължим да изреждаме и още много дейности, които изискват вашите точни данни. Има стотици начини Google да знае вашите данни.

#17   Geri  |  24 December.2013 / 15:09

До редактора: Регистрацията ми е пощата, е нещо относително. В нея може да се подмине рожденната дата или да се посочи друга такава. Приятно ми е да водим разговор, но очевидно той е към края си. Пожелавам Ви, Весели празници на Вас и целия екип!

#16   Редактор  |  23 December.2013 / 21:20

Разбираме, че не ви е приятно, че знаем каква е възрастта на аудиторията на сайта, но няма какво да направим. Вече сме ви написали отговорите на въпросите ви!

"Никъде няма мои данни в интернет!" - данните в abv на кой са?

И едно вметване, нали осъзнавате, че ако няма как да се отрази аудиторията изобщо няма да се правят каквито и да е било проучвания.

#15   Geri  |  23 December.2013 / 21:18

ДО РЕДАКТОРА: (Едно вметване) От съответното IP, могат да се видят тези регистрации и т.н. В момента съм на друг компютър. Но как става това, ако съм на моя и нямам съответни регистрации, отразяващи възрастта ми в интернет? Извинавам се,ако съм станала причина да се обяснявате с толкова примери и не, не е нужно да ги изброявате, просто водим т.нар разговор. Спазвам добрия тон и Ви пожелавам лека вечер

#14   Geri  |  23 December.2013 / 21:09

ДО РЕДАКТОРА : Цитирам "..ако искате може да не попълвате никакви въпроси, но възрастта ви отдавна е известна на Google, поради простата причина, че сте написали някога, някъде ваши данни." Никъде няма мои данни в интернет! Нямам профил, който да съдържа мои данни, каквито и да са те. Възрастта тук, сама реших да я споделя. :) Лека вечер!

#13   Trevor  |  22 December.2013 / 00:02

Bravo Qni

#12   Geri  |  21 December.2013 / 23:36

"Що се отнася до тези, които не искат да попълнят проучването, тяхната възраст е същата като на тези, които са я попълнили."
И как се разбира това? :)

Редактор: Защото всички хора имат определена възраст. Защото Big Brother (Google) вижда всичко и освен данните от Gemius, които ние използваме за представителна извадка, борави с данните, които сте въвели някъде в Мрежата.

Когато някой посети уебсайт, партниращ си с дисплейната мрежа на Google, Google съхранява номер в браузъра му, за да запомни посещенията му. Този номер еднозначно идентифицира уеб браузър на конкретен компютър. Браузърите може да бъдат свързани с демографска категория, като например пол или възрастова група, въз основа на посетените сайтове и попълнените данни в тях. Ако имате facebook със сигурност сте си попълнили възрастта т.е. Google отдавна я знае. Ако случайно имате поща, то вие сте си попълнила данните и Google пак ги знае посредством демографските данни например на abv и на базата на вашия mac address, който е уникален идентификатор задаван на мрежовите адаптери по технологията Ethernet от техния производител.

Нужно ли е да пишем още десетки примери за това откъде знаем на каква възраст са посетителите?

Ето самата вие сте написала, че сте на 22 години, nenooo123, също определил голямата част от фенчетата на пубери, е на 21 години, ако искате може да не попълвате никакви въпроси, но възрастта ви отдавна е известна на Google, поради простата причина, че сте написали някога, някъде ваши данни.

#11   emo  |  21 December.2013 / 20:06

Песента на Яница е уникална! Клипът също е хубав;)

#10   Geri  |  21 December.2013 / 18:52

Благодаря, че отговорихте и дадохте по-ясна представа за съответната статистика. Само че, аз не визирах месец ноември, а говорех попринцип. " ..чрез проучване, което читателите попълват още от създаването на сайта. То се появява през точно определен брой влизания на читателите и те, ако имат желание, отговарят на въпросите." А тези които нямат желание, на каква възраст са?

Редактор: По принцип с какво се различава от месец ноември? Даваме ви представа за аудиторията от конкретния месец, защото декември не е завършил, ако искате ще ви дадем за месец октомври, септември и т.н.

Най-ниският % на непълнолетни читатели е бил при създаването на сайта и той беше 31% непълнолетни читатели. В момента непълнолетните читатели са сведени до по-малко от 18%.

Що се отнася до тези, които не искат да попълнят проучването, тяхната възраст е същата като на тези, които са я попълнили.

#9   Редактор  |  21 December.2013 / 17:56

Никъде не е написано, че сте написали нещо лошо. Написали сте нещо невярно. След като сте изразили мнение, ние сме ви дали информация, която да направи мнението ви точно. И както написахме, ако ви интересува каква е аудиоторията на сайта, може да го проверите съвсем лесно.

Що се отнася до това как знаем, чрез проучване, което читателите попълват още от създаването на сайта. То се появява през точно определен брой влизания на читателите и те, ако имат желание, отговарят на въпросите.

http://darikweb.com/social/project/15

Една бърза справка на данните от месец ноември показва, че от изследваните 75 328 потребители, близо 82 процента имат завършено средно образование. Над 52 % от читателите на сайта са на възраст над 25 години. Сами може да си отговорите дали сайта се посещава основно от "пубери".

#8   Geri  |  21 December.2013 / 17:33

До Редактора : Ние просто изказваме мнение, в това не виждам нищо лошо. Цитирам какво значи "Пубертет" : "Пубертет е периодът от развитието на човека, фаза, при която детето преминава, за да се развие във възрастен индивид." Възрастта попринцип е различна при всеки индивид. Предвид, коментарите които чета тук в сайта, неграмотността и т.н няма как да изразя различно мнение. А впрочем, вие как разбирате колко годишни посещават сайта Ви?
П.С Отново изказвам мнение!

#7   Редактор  |  21 December.2013 / 16:51

Над 70% от потребителите на Signal.bg са пълнолетни. Когато сте тръгнали да си разправяте някакви си неща, поне може да се опитате да погледнете дали случайно някъде няма информация за възрастта на аудиторията на сайта.

#6   Geri  |  21 December.2013 / 16:36

nenooo123 на 22 съм :) Често коментирам тук в сайта. Яница за мен има точно една качествена песен и това е "Пристанище". Иначе, да прав/а си, сайта главно се посещава от пубери.

#5   krisi  |  21 December.2013 / 14:34

Браво на Яница! Не я харесвам особено, но песента и клипа са в десетката

#4   Fan  |  21 December.2013 / 14:14

Bravo golqm hit izkara i klipa kefi

#3   nenooo123  |  21 December.2013 / 14:13

На вас пък какво ви харесва тази опашата крава, нито глас има, нито пък визия. Ама нормално е да изберат, все пак голямата част от фенчетата са пубертети... тъпа песен, тъпа певица, ужасен клип!!!

#2   Geri  |  21 December.2013 / 14:03

Във видеото, виждаме Яница в различна светлина, но песента си е бозава.
Като звучене Оцко съвсем започна да прави еднодневки. Все пак успех на песента!

#1   николай  |  21 December.2013 / 13:49

bravo

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута