Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Василис Карас на живо в София

Василис Карас на живо в София

/© Mask Music


На 30 ноември ще имаме уникалната възможност да наблюдаваме големия гръцки изпълнител Василис Карас на голяма сцена в зала 1 на НДК от 20:00 ч. Той ще гостува в София с най-големите си хитове Phenomeno, Avtopepithisi, Girise, Tilefonise Mou и много други, очаквани с години от почитателите на гръцката музика у нас. Като реверанс към българската публика Карас ще изпълни за първи път специално за нея и някои от най-новите си композиции, издадени през 2009 година.

Специална част от спектакъла на Карас ще бъде 26-членният му оркестър, който по многочисленост и професионализъм спокойно може да се сравни с камерна филхармония. Музикантите от оркестъра на Карас допълнително ще допринесат за пищността на шоуто и това публиката да се потопи в гостоприемната атмосфера на гръцкото Средиземноморие.

Билети за концерта тръгват в продажба от днес в Билетния център на НДК и мрежата на Eventim като цените им са между 30 и 50 лв, както и VIP места до 70 лв.

Василис Карас е най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения фенове. Карас е роден през 1953 г. в село Кокинохори - близо до Кавала. През 1963 г. се премества заедно със семейството си в Солун. За първи път пее на голяма сцена в Просвигас - заведение в Солун, когато е само на 16-годишна възраст. Първият му сингъл се появява на пазара през 1979 г., а последният му - буквално преди броени дни.

През годините Василис Карас добива популярност в цял свят: изнася концерти в Канада, Европа, Азия, Австралия. Програмата му е изключително натоварена, което е и основната причина рядко да имаме удоволствието да го виждаме в България.

Той никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Издал е над 40 албума. С голям успех и рекордни продажби (над 100 хиляди) е издаденият през 1997 г. Албум "М*ехис кани алити".

Карас е изключително позитивно настроен към по-младите си колеги, с повечето от които е работил съвместно като: Антонис Вардис, Левтерис Пандазис, Пегги Зина, Наташа Теудориду, Деспина Ванди, Нотис, Свакинакис, Анжела Димитриу, Христос Дантис, Елли Кокину, Кети Гарби, Нино, Пасхалис Терзис, Пикс-Лакс и други.


0    коментара  |    рейтинг: 5.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута