Избери Видеоклип на 2017 година / Финален етап

Най-популярната гръцка онлайн медия похвали Азис

Най-популярната гръцка онлайн медия похвали Азис

Най-известната гръцка интернет медия за музика tralala.gr посвети статия на Азис и неговата нова песен "Коледа", която излезе преди броени дни, но вече спечели любовта на феновете. Топартистът на Diapason Records е първият български изпълнител, който намира място в публикациите на сайта.

Безспорен факт е, че атрактивният певец набира все по-голяма популярност в Гърция. Освен огромния му певчески талант и хитовите парчета, нестандартният му образ също се радва на огромен интерес в южната ни съседка.

Две от най-успешните песни на Азис - "Сен Тропе" и "Хоп" бяха направени във варианти на гръцки от едни от най-големите звезди на музикалната сцена там - Панос Киамос и Йоргос Тсаликис и се наредиха сред най-слушаните композиции в класациите там.

Сега обаче сайтът tralala.gr реши да отдели специално внимание на родния певец не заради кавър версиите на негови парчета, а заради актуалния му авторски проект "Коледа".

В статията Азис е наречен "суперзвездата на България", което е огромен комплимент, защото е констатирано от чужденци, които очевидно също са оценили успехите на атрактивният артист.

Повод за гордост е и фактът, че Азис е първият български певец, на когото е посветен материал в интернет медиата.


1    коментар  |    рейтинг: 3.11  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   mitko93  |  12 December.2012 / 02:45

Не харесвам Азис, но се радвам за успехите му - постижение е да те забележат в чужбина и да публикуват нещо смислено за теб.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута