Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

PIZ BUIN - №1 за бронзов тен и слънцезащита

PIZ BUIN - №1 за бронзов тен и слънцезащита

PIZ BUIN /Пиз Буин/ е първият слънцезащитен крем в света. Факт. Швейцарската компания първа въвежда системата слънцезащитен фактор (Sun Protection Factor - SPF) - световно приет стандарт за слънцезащитна козметика. Марката предлага и първите водоустойчиви продукти. Ако проследим близо 70-годишната история на PIZ BUIN ще видим, че тя е лидерът, пионерът, който прави основните нововъведения в този сектор на здравеопазването.

Факт е, че именно иновациите и високото качество отличават PIZ BUIN от останалите марки. Потребителите отдавна са я признали за най-добрата защита за кожата на плажа и в планината. Това лято PIZ BUIN излиза на българския пазар отново с уникални предложения, които нямат аналог в света.

Серията Piz Buin Allergy се отличава с това, че предлага за децата и потребителите с чувствителна към слънцето кожа придобиване на шоколадов тен по безопасен начин. Все повече хора са принудени да ползват кремове с голям фактор на плажа, било заради алергия към слънцето или поради факта, че бързо изгарят. За съжаление в повечето случаи си тръгват така „бели“, както са дошли, без да получат желания бронзов загар.

Този проблем не съществува с Piz Buin Allergy. Продуктите за лице и тяло са специално разработени за чувствителна към слънцето кожа – хем я пазят, хем придобива здравословен тен. Серията съдържа Calmanelle™ - уникален комплекс, който подсилва защитата на клетките на кожата срещу UV лъчите и спомага за увеличаване поносимостта им към слънцето. Piz Buin Allergy пази кожата, както от състаряване, така и от изгаряне и дехидратиране. 

Същите протекции притежава и Piz Buin Tan Intensifier. С тази разлика, че иновативната технология на серията, позволява да се получи бърз загар. Отиваш на море за седмица, а кожата ти придобива бронзов тен все едно, че си бил най-малко 14 дни. При това без да правиш компромис със защитата от вредното влияние на слънчевите лъчи. Изследвания доказват, че технологията на Piz Buin Tan Intensifier спомага за повишаване на тена с 54%, като в същото време широкоспектърните филтри на технологията Helioplex® предпазват кожата от вредното въздействие на слънчевото лъчение.

Piz Buin Tan Intensifier съдържа авангардната съставка Melitan, която стимулира естественото производство на меланин в кожата. В резултат на това се получава великолепен, естествен тен за половината от времето, което обикновено е необходимо. Загарът не само е по-интензивен, но и по-дълготраен. Ефектът дълготраен тен притежава всеки продукт на Piz Buin.

Всеки продукт съдържа и революционната технология за защита от слънцето Helioplex® - неподатлива на влиянието на светлината формула, която осигурява продължителна протекция.  Научно доказано е, че тази иновация запазва до 90% от своята защита след 5-часово излагане на слънце. Така не е необходимо непрекъснато да се мажем, когато сме на плажа.

Освен това, всички продукти на PIZ BUIN са устойчиви на вода, изпотяване и пясък. В лятната линия са предвидени различни степени на защита: SPF 6, 10, 15, 30 и 50+, отговарящи на нуждите на всеки тип кожа – чувствителна, алергична, светла или тъмна. PIZ BUIN предлага лосион, олио, спрей, крем за тяло и лице  за слънце и за след слънце. Продуктите са тествани в Сахара и Хималаите. Производител е Johnson&Johnson.

PIZ BUIN позволява да се наслаждавате на слънцето – по-дълго, по-безопасно и същевременно да се радвате на дълготраен и здравословен загар.

Продуктите на PIZ BUIN могат да се купят от аптеките /Пълен списък на аптеките вижте на интернет адреса: biolifecosmetics.com

Могат да се поръчат и ОНЛАЙН. Доставката до края на месец юли е безплатна!

За повече информация вижте в САЙТА или се обадете на тел: 02/483 09 59 и 0884/100950.

Факти за PIZ BUIN:

. През 1946 г. проф. Франц Грейтер създава първият слънцезащитен продукт в света – PIZ BUIN! Но всичко започва няколко години по-рано. През 1938 Франц, тогава още студент по химия, изгаря болезнено от слънцето при изкачване на планината Piz Buin. След този инцидент той създава формула, която е в основата на първия слънцезащитен продукт в света.

  . През 1962 г. компанията Piz Buin първа въвежда системата слънцезащитен фактор (Sun Protection Factor – SPF).

. През 1968 г. създава първите продукти в света с широкоспектърни UVA/UVB филтри.

. През 1975 г. пуска на пазара първите водоустойчиви продукти.

  . През 1989 г. отново е първа  – използва филтри, познати като микро пигменти, които отразяват вредните UV лъчи.

. През 2002 г. създава първите кремове с включен Витамин Е - мощен антиоксидант, който спомага за предпазване на кожата от вредните свободни радикали.

. В 2008 г. въвежда революционната технология за защита от слънцето Helioplex.


0    коментара  |    рейтинг: 3.67  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута