Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Майката на Глория: Със самотата може и да се свиква, но не е хубаво

Майката на Глория: Със самотата може и да се свиква, но не е хубаво

Симона и Глория /© снимка: Planeta HD


Глория гостува заедно с майка си Стефка Пенева и дъщеря си Симона в "Тази неделя" по ЬTV. Те говориха за своята музикална дарба и отдадеността си на различни музикални стилове.

За майката на Глория северняшките народни песни са скъп спомен от детството й и тя ги изпълнява с удоволствие. Глория пък не скри, че майчините песни не са сред предпочитаните от нея. Signal.bg Тя подчерта, че освен към попфолка, има афинитет по-скоро към македонските ритми и онези, които са с леко сръбско звучене. Симона, която в момента е ученичка в Музикалното училище в София, обясни, че се увлича по по-модерните стилове.

Трите дами, представителки на три различни поколения, споделиха пред зрителите и за трудните моменти, които са изпитвали.

"Най-трудният момент и д сега продължава, защото съм разведена и на една жена като е разведена, не й е леко да си отгледа децата, сега внучката... Това продължава и до ден днешен. Ние се борим и продължаваме да живеем, всичко си върви в реда на нещата" - казва Стефка.

За разлика от майка си, Гория, която също няма съпруг до себе си, признава:"Не мога да кажа, че съм имала много трудни периоди. Не е било лесно, имала съм доста трудни периоди, но песента и сцената, и моите почитатели винаги са ме спасявали само като видя техните лица..."

Signal.bg За живота си извън сцената, изпълнителката коментира: "Може и много по-зле да е. Така е, нека да сме благодарни на това, което ни се случва сега, в момента, на мига, това което имаме, а пък човек позитивен ли е, мисли ли позитивно, нещата просто ще се случат".

Симона разказва, че най-големите трудности, които досега е срещала, са свързани с хорските думи и отношение, породени от това, че е дъщеря на популярна личност. "Няма как да ми е лесно, тъй като майка ми е доста известна личност. Понякога обиждат, понякога пък нарочно се влачат след теб, но това е нормално, аз съм свикнала. Много се дразнех преди някой като каже нещо..."

Дъщерята на Глория е категорична че ще се изявява професионално в поп и джаз музиката, но харесва песните на майка си. "Това слушам, но повече обичам да пея поп, определено" - заявява тя.

За своя репертоар фолк звездата на "Пайнер" обяснява:"Голяма част от музиката, от текстовете, въобще аз съм идеологът на всичко, което се случва около мен, на всичките 15 албума, които имам до този момент. И музиката си пиша, тематиките на всички текстове са мои, но вече пречупени през призмата на професионален текстописец, нещата придобиват съвсем друг облик".

Стефка Пенева е убедена, че най-важното са взаимоотношенията между хората и да намериш човек, с който да живееш щастливо. "В живота не е толкова важно какъв си като професия, като обществено положение е важно да си човек и да случиш в брака. Да не остава човек сам. Със самотата може и да се свиква, но не е хубаво нещо" - отправи тя своя майчин съвет към дъщеря си и внучката.

Според Глория обаче от особено значение в живота на човека е да работи упорито и да следва поставените си цели."Човек трябва да е позитивен, плюс това трябва да предизвика малко или много нещата в своя живот, да се размърда, защото няма как нещо, което иска, да му се спусне ей, така просто отгоре. Винаги съм работила, винаги съм си гонила целите и нещата се случват, когато искаш нещо" - категорична е любимката на няколко поколения фенове на фолка.


10    коментара  |    рейтинг: 3.37  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#10   Vassko  |  18 June.2012 / 19:56

Много сте, зле тези които злословят по адрес на Симона или Глория. Първо на първо незнаете какво напрежение е да си известна личност и второ което и аз самият съм потърпевш, е да бъдеш дете на известна личност, дори и в съвсем друг вид бранш. Незнаете, колко много се очаква от вас, незнаете какво е да ви дебнат на всяка крачка, или някакви непознати да искат да са ваши приятели, само защото родителите ви са известни. За това да се държиш надуто пред останалите е единственият начин да избегнеш подобни същества, жадни за капка извесност или внимание. А доколкото Глория, абе вие глухи ли сте, Глория пее като за 5 човека, тя е от така наречените силови певици, просто феновете сте твърде заети да се заяждате един с друг кой това кой онова, това да не ви е война бе малоумници такива !!!... Дори и да не сте малоумни определено повечето от вас се държат точно така !! Правете си сметка това как ви прави да изглеждате в очите на тези около вас !!

#9   aaa  |  18 June.2012 / 17:10

Ще накажа всеки, който хули любимата ми певица!

#8   мерлин магьосник  |  18 June.2012 / 17:08

Според мен Глория е най-добрe пее. Бая ще си отидат, но тя ще пребъде!

#7   bgh  |  18 June.2012 / 15:17

KAСАНДРА - КАКВА ПРОРОЧИЦА СИ ТИ МА ! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ! КОЙ СИ ОТИВА ! ДА НЕ БИ ДА ИСКАШ ДА КАЖЕШ , ЧЕ СИМОНА СИ ОТИВА ..... ТИ СИ ЛУДА .

#6   д  |  18 June.2012 / 15:12

Според мен , Глория не може да пее .

#5   касандра пророчица  |  18 June.2012 / 15:04

много са зле, завалийките ... отиват си вече. вижда им се краят. и тленните останки.

#4   fruttini  |  18 June.2012 / 15:01

dirty tarts! both of them! actually, the dirtiest!

#3   *****  |  18 June.2012 / 00:13

Gloriq e syper no da6terq i e prekaleno nadyta i sme6na s tezi fizionomii

#2   toni  |  17 June.2012 / 19:36

bravo na gloriq

#1   Марко-Стара Загора  |  17 June.2012 / 16:50

На Глория желая страшно много успехи и лично щастие.
Тя не е като онези гнусни,провлачени и прокажени чалга пачаври, на които с цялото си сърце пожелавам да им се разсипе кариерата.


  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута