Избери Фолклорна песен 2017/ Финален етап

Яница спира с румънските парчета

Яница спира с румънските парчета

Яница /© снимка: Софи Калева


Яница временно спира с румънските си колаборации, за да даде приоритет на песните от български автори, разкри тя по време на гостуването си в "Открит микрофон" на Signal.bg.

"Реших, че трябва да направя една пауза с тези румънски парчета. Аз имам три песни с Вали и с Асу, но мисля, че на този етап трябва да правя песни с Живко. С него много добре си паснахме като дует, направихме и втори, сега в момента подготвяме и трети дует. имахме съвместни участия, даже ни предстоят още. хората ни приемат много добре, ние сме си големи приятели" - разказва певицата.

За следващите си проекти изпълнителката на "Пайнер" обръща поглед към родните автори на попфолк песни, защото: "Ние сме в България, хубаво е да дадем шанс на нашите композитори, да пеем на български. Плюс това Живко е много забавен и актуален диджей. Той много ми помага в подбора на песни, допитвам се до него напоследък. Смятам на този етап с румънските парчета да задържа топката, въпреки че тази песен, която подготвяме с Живко, е на румънски композитор. Но пък имаме и друг проект, за който на този етап нищо няма да казвам, той е на български композитор. Пак е с Живко, но в по-различен стил" - обясни тя.

Предстои в скоро време да излезе песента, която е от румънски композитор, а след това идва ред и на другата, от наш автор.


1    коментар  |    рейтинг: 3.92  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   toni  |  3 May.2012 / 11:35

bravo tova e dobre

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута