Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие!

Яница: Записах фолклорна песен

Яница: Записах фолклорна песен

Яница /© снимка: Софи Калева


Виж видео
Яница пред обектива на Signal.bg

Яница успя да спечели почитателите на попфолка с актуалните си парчета, сред които на засилен интерес се радва "Хапе любовта".

Изпълнителката на "Пайнер" сподели при гостуването си в "Открит микрофон" на Signal.bg, че е постигнала професионалните си успехи като е полагала доста усилия и е анализирала грешките си.

"Доста време, труд и упоритост ми костваше, за да достигна до тук. Хубавите неща стават бавно и човек трябва да е търпелив, да е борбен, за да се постигнат нещата. Така се случи и при мен - доста трудно. Откривам грешките си, знам къде са ми грешките. Човек, когато го осъзнае, знае какво да предприеме" - обясни певицата.

Яница подчерта, че заслугата да прави успешни проекти е и на публиката й: "Аз се вслушвам във феновете. Благодарение на феновете направих песента "Хапе любовта". Нещата са много различни. Има почитатели, които искат по-купонджийски песни - за дискотека, други искат за любов - по-баладични. Аудиторията е различна"- каза тя.

Изпълнителката разкри пред Signal.bg, че съвсем скоро феновете ще имат възможност да се насладят на една много специална песен в репертоара й. "Аз пея фолклор и имам почитатели, които ме питат дали няма да правя такива песни. Тук е мястото да научите, че записах фолклорна песен. Отдавна имах желание да я запиша. Тя е македонска песен, много патриотична, пее се за България. Песента е народна, а Светослав Лобошки направи аранжимента. Песента е много добра и ще я заснемем за празничната програма на Гергьовден".

Макар че е популярна като попфолк певица, Яница включва в концертния си репертоар и богата палитра от фолклорни песни, които изпълнява с огромно удоволствие. "Много голяма тръпка ми е фолклорът. От мъничка съм закърмена с българската народната музика. С голямо удоволствие изпълнявам фолклорни песни. Когато имам участия в чужбина, доста добре приемат фолклора" - сподели тя.


2    коментара  |    рейтинг: 3.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#2   lubomir  |  24 April.2012 / 16:39

dano neshto pak da ne hape ha ha ha

#1   PLANIMIR GERASIMOV  |  24 April.2012 / 14:26

Bravo Qni

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута