Коя е Най-харесваната попфолк певица 2018?

„Непознатата“ ЛиЛана в CloseUp по The Voice

„Непознатата“ ЛиЛана в CloseUp по The Voice

Певицата ЛиЛана ще бъде в светлината на прожекторите на звездното риалити CloseUP този уикенд по телевизия The Voice.

Водещите Сантра и Мако са си поставили за цел да покажат истинската ЛиЛана, която феновете не могат да открият в песните, клиповете и досегашните й интервюта. В преследване на мисията си, те ще си осигурят пълен достъп до ежедневието на звездата, ще я разпитват без задръжки и сензационно ще нахълтат в гардероба й, за да го покажат на зрителите.

В деня на CloseUp с ЛиЛана има от всичко: весели спомени и сериозни бъдещи проекти, болезнени признания и сладки надежди, смеха на чаровната Лили и амбициите на фаталната ЛиЛана.

ЛиЛана е риалити-звездата на CloseUP по телевизия The Voice на 7 януари, събота от 19 часа и в неделя, 8 януари от 15 часа.

Принцесата на българския RnB Сантра и брейк танцьора и хореограф Мако, правят силен телевизионен дебют с предаването Closeup - близък поглед към делника на популярни и обичани личности.

Две съботи в месеца, с повторение в неделите, Сантра и Мако представят интересни събеседници извън телевизионното студио и светлините на прожекторите, и откриват заедно със своите зрители какъв е делникът на звездите.


1    коментар  |    рейтинг: 2.60  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Даниела  |  5 January.2012 / 21:21

ЛиЛана

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута