Избери видеоклиповете на четвърто тримесечие!

„Разбий ме“ и във версия за DJ-и

„Разбий ме“ и във версия за DJ-и

DJ Живко Микс и Яница /© снимка: Планета


Яница и DJ Живко Микс представиха второто си съвместно парче в началото на октомври. Двамата са много доволни от начина, по който се приема песента и не крият това.

"Радвам се, че първите отзиви, които чухме за самото парче, за видеоклипа, са много хубави и позитивни. Надявам се пак да постигнем успех като със "Спешно", въпреки че песента няма нищо общо със "Спешно". В съвсем друго настроение е това парче, друг ритъм" - казва Живко.

"Той много хареса песента и предложи да я направим заедно. Аз се съгласих, защото така става по-интересна от колкото в първоначалния вариант. Все пак така има повече заряд в нея" - на мнение е Яница.

"Идеите ни са подчи еднакви, за това нямаме никакви спорове като тръгнем нещо да записваме. Просто се стараем обстановката да е по-весела и с разни закачки да се получи едно хубаво парче, както стана този път" - говори DJ-ят за работата си с Яница.

Видимо доволен от приемането на "Разбий ме", Живко Микс признава, че вече е факт и нова версия на песента.

"С колегите, които контактувам, мога да кажа в цяла България, отзивите са много хубави. За това имаше идея да направим и версия за DJ-и, която вече е факт и това е страхотно" - с усмивка споделя Живко.


0    коментара  |    рейтинг: 2.76  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута