4 дена до ПРОМЯНАТА...

Есма Реджепова: Балканската музика е много популярна

Есма Реджепова: Балканската музика е много популярна

Есма Реджепова /© Юлиана Николова


Есма Реджепова е сред най-популярните звезди не само на Балканите, но и по света. Певицата смята, че  "Чай шукарие" е песен, която се знае от  всички изпълнители и от пубикатата: "Има една песен, която се пее в целия свят и това е моята песен "Чай шукарие"- каза тя. 

Кралицата на ромската музика има стотици концерти у нас, но се вълнува при всяка една среща с публиката. "Изключително съм щастлива, защото в България съм имала по 400 концерта. Така че съм изключително щастлива, че тази вечер ще съм в приятелски отношения с толкова балкански изпълнители"- сподели тя часове преди да излезе на сцената на концерта в София.

"Балканската музика е много близка. Заедно играем, заедно пеем. Мога да кажа, че в света е много популярна балканската музика, знам от моите концерти.  Благодаря много на медиите, че днес балканската музика е много популярна. Благодарение на Балканика мюзик цял свят ни гледа. Вечерта ще има голям празник на музиката и всички езици"- каза Кралицата на ромската музика по време на пресконференцията преди най-голямото музикално събитие на Балканите да започне.


0    коментара  |    рейтинг: 4.67  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
Няма публикувани коментари.
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута