Избери ФОЛК ИДОЛ 2017!

„Песента носи надежда“ за втори път

„Песента носи надежда“ за втори път

Песента носи надежда /© Румяна Начева


На 26 февруари 2011 година от 19:30 часа в Атракцион "Калоянова крепост" - Арбанаси ще се проведе вторият благотворителен концерт "Песента носи надежда" под патронажа на д-р Румен Рашев - кмет на Велико Търново. Автори на идеята за благотворителния концерт са бизнесменът Галин Анастасов и певицата Галена. И двамата са известни с участието си в десетки благотворителни събития - местни и национални.

През 2010 година инициативата "Песента носи наджеда" донесе на Атракцион "Калоянова крепост" годишната награда за "Най-добра благотворителна кампания" на Фондация "Работилница за граждански инициативи". Събраните средства тогава бяха представени за изграждане на ателие за арттерапия към Дневен център за деца с увреждания - Велико Търново. Ателието вече е факт и работи!

Средствата от входа на концерта на 26 февруари 2011 година и търга на картини на студенти от факултета по Изобразително изкуство при ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" ще бъдат предоставени в присъствието на нотариус отново на Дневния център за деца с увреждания - Велико Търново, този път - за изграждане на рампа за достъп на хора с увреждания до входа на Центъра.

В концерта на 26 февруари ще вземат участие: Галена, Емилия, Мария, Яница, Малина, Николай Манолов, Ванеса Илиева, Ива Ангеличева, Ивелина Стойкова, Пламен Борисов, Михаела Филева, дует "Тюркоаз", оркестър "Експрес Бенд", танцови формации - школа "Зоки", балет "Етна", "Fresh Air Crew" и други.

В рамките на концерта ще се проведе търг на картини на студенти от факултета по ИИ при ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", както и щанд за продажба на произведения, изработени от децата в Дневния център в Ателието по арттерапия.

Концертът се организира с любезното съдействие на: община Велико Търново, фабрика "Ден и нощ", ЕТ "Ичко Лозев", ядки "Кронос", рeсторант "Асеневци" и клуб "Midnight". Входът е с покани, всяка от които е с цена 10 лева и важи за 1 човек. Резервации на телефон 0882 111 113.


1    коментар  |    рейтинг: 4.55  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   KRIS  |  22 February.2011 / 18:21

BRAVO NA D-R.RA6EV ,GALENA IGALIN, IVSI4KIDR. ORGANIZATORI NA BLAGOTVORITELNIQ KONCERT, KAKTO I BVI4KI Y4ASTNICI .........YSPEX

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута