Номинирай трима изпълнители за ФОЛК ИДОЛ 2017!

Фамилия Тоника с концерт в „Чикаго“

Фамилия Тоника с концерт в „Чикаго“

Фамилия Тоника /© Лео Богдановски


Днес Фамилия Тоника ще има концерт в Чикаго. Любимите на няколко поколения изпълнители обаче няма да летят до САЩ, а ще кацнат в центъра на София в луксозния пиано бар, носещ името на американския град, приютил най-много българи отвъд голямата вода. Групата ще пее във формата от основния състав на Тоника СВ - Милица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров.

Преди броени дни Ева и Гого се завърнаха от Китай, но все още не са готови да се включат в концертите на Фамилията. Затова и основният репертоар за вечерта ще бъде изграден на базата на хитовете на Тоника СВ. Някои от шлагерите като "Карнавал" и "Момчето от шлепа" не са изпълнявани повече от 20 години на живо, затова триото ще направи премиера на новите им версии именно в четвъртък вечер в пиано бар "Чикаго" на "Дондуков" 9. Но разбира се няма да бъдат подминати и всички други обичани песни от целия репертоар на Фамилия Тоника - такава, каквато я знаят и помнят всички.

Изпълнителите на "Нека да е лято" по принцип предпочитат концертите в зали и фактът, че приемат да пеят в определени пиано барове би трябвало да звучи като комплимент за самите заведения - досега са пяли единствено в "Магнито" в София и Свети Влас, а сега и в "Чикаго". На концерта се очакват редица VIP гости, като резервации са направили куп банкери. Бивш президент на България също се очаква на купона.


1    коментар  |    рейтинг: 3.00  |  Принтирай

КОМЕНТИРАЙ

Подреди:  Първите отгоре  |  Последните отгоре
#1   Даниела Бодурова  |  23 October.2010 / 22:50

Когато Фамилия Тоника пеят и Боговете малчат или по точно пеят, но на ум за да не заглушават златните им, уникални и неповторими гласове, с които изпълняват най- страхотните и невероятни песни на света, които са храна за всяка една душа.

  • 1
Име *:
E-mail

Коментар:
Код
за сигурност *:
security code
Напишете символите в полето:Магазин за бижута