"Палатка" - песента на Коцето, Илиян и Борис Дали

Дългоочакваното трио на Константин, Илиян и Борис Дали вече е факт, казва се "Палатка" и много скоро ще се сдобие с видеоклип. Идеята за този вълнуващ проект се роди непосредствено след Националното лятно турне на телевизия "Планета" и "Пайнер". Не е тайна, че тримата изпълнители са добри приятели и използват всеки свободен момент, за да се забавляват заедно.

Музиката на новото горещо заглавие е на Цветан Спасов и Георги Куртев, а текстът е написан от Росен Димитров. Константин е известен с щурите си подходи към снимките на клипове, които сега ще са гарнирани от свежите идеи на Илиян и Борис Дали. Какъв ще е крайният резултат от тези творчески търсения, ще разберем много скоро от видеоклипът към "Палатка". За главната женска роля е ангажирана Преслава, която е много добра приятелка и любимка и на тримата. "Певицата на 2009 година" се е доказала и като талантлива актриса и със сигурност ни очакват много забавни моменти.

Точно заради триото "Палатка", Константин е решил още малко да забави албума си, за да може да включи и тази песен в него.