Емануела е шестият номиниран за ФОЛК ИДОЛ 2017

Емануела е шестият номиниран за Фолк Идол 2017, чието име разкриваме. Певицата получи изключително силна подкрепа от феновете!

В продължение на близо месец време читателите на Signal.bg номинираха фолк изпълнителите, а в следващите дни ще научите кои достигат до финалния етап. Имената на певиците и певците обявяваме в произволен ред, а не според броя гласовете и мястото, което заемат в Топ 10.

Музикалните проекти на Емануела през 2017-а затвърдиха лидерските ѝ позиции в силно конкурентния жанр.

Първият сингъл за годината тя представи на 23 януари. "Незабравима" е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, текст - Анастасия Мавродиева, режисьор - Николай Скерлев и със специалното участие на приятелката на певицата - модела Мария Цветкова. Фолк звездата се превъплъщава в красива бунтарка, много секси и провокативна. Финалът на лентата е с екшън елементи като за целта Емануела и Мария Цветкова стрелят с автомати.

Следва хитовият дуетен проект на Галин и Емануела, озаглавен "5,6,7,8", който излезе на 7 март. Песента е по музика на певеца, текстът е дело на Анастасия Мавродиева, аранжиментът е поверен на Dexter и Alek Sandar. Видеоклипът е режисиран от Станислав Христов като участие вземат над 50 души, които се включват в един голям купон, не липсват и горещи сцени между двамата изпълнители.

На 2 май Емануела промотира соловия си сингъл “Виновна”, по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст - Анастасия Мавродиева. За видеото фолк звездата на "Пайнер" се довери на режисьора Александър Моллов, който е автор и на оригиналния сценарий. Само за първите 24 часа видеоклипът генерира над 140 000 преглеждания като бързо се нареди сред най-хитовите заглавия.

В средата на август излезе "Без чувства". Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Анастасия Мавродиева. Режисьор и сценарист на видеоклипа е Людмил Иларионов - Люси, а оператор - Иван Иванов.

На 26 октомври Емануела и Константин зарадваха феновете си с нов дует - "Още те обичам". Двамата вече доказаха, че са хитов тандем. Идеята за втория им съвместен проект идва от певицата, а Константин с радост приема отново да влезе в студиото с нея. Песента е дело на Sasa Dinic, Даниел Ганев, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси.

Още една колаборация, в която участва Емануела се посрещна с голям интерес - тази с Емилия. Съвместният им проект "Все едно ми е", по музика и аранжимент на Diamond Beat Production, текстът - на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, с режисьор, сценарист и оператор на видеоклипа Георги Марков, излезе на 13 ноември и спечели симпатиите на меломаните.