Валя: Наранява ме това несправедливо да бъда обвинявана

Валя представи в края на лятото проекта си “Наранявай“. Обича горещия сезон, но краят му е свързан и с малко носталгия, а самата тя не е подвластна на носталгични мисли, но преживява тежко разочарованията от близки хора.

“Наранява ме това несправедливо да бъда обвинявана за нещо или пък човек, на който много разчитам, да ме разочарова или да не вярва в мен. Аз самата понякога наранявам без да искам, но това е от моята импулсивна и темпераментна натура. След това обаче винаги се извинявам“ - разказва тя пред “Звездно“ .

Всички песни, които е представила, са отражение на събития, свързани лично с нея, или с живота на нейни приятели. Често това може да бъде и нещо, което силно я е разтърсило, а песните и приятелите си избира със сърцето.  

“Когато даден човек или песен не ме разтърсва, това не е човекът или песента за мен. Не винаги можеш да направиш най-добрия избор, но това е моето сърце, щом то е избрало така, аз вярвам в него и в това, което ми казва“ - признава изпълнителката.

Философията на своя успех обяснява с постоянството: “Човек не трябва да се доказва само веднъж, а постоянно. А точно това е най-трудното“.