Анелия засне клип към новия си дует в Гърция

Анелия съчета полезното с приятното по време на тридневен престой в малкото курортно селище Вурвуру, разположено на полуостров Ситония.

Красивите скали и плажове я отвели именно на тази дестинация, където заснела клипа на най-новата си песен, която е в дует с младия сексимвол на южната ни съседка Кириакос Георгиу.

Но певицата е щастлива, че ги е открила и си е подарила няколко зареждащи дни в компанията на своя екип и гръцките си приятели.  

Българската група отдеснала в прекрасен комплекс – Zinozis Beach Apartments, заедно с Йоргос Ясемис (с когото звездата на Пайнер също има дует), Кириакос и техния продуцент. Цялото музикално войнство се радвало на собствен частен плаж, където Йоргос се отдал на своето хоби – да кара джет, и се опитал да запали и красивата си колежка.

Анелия и екипът й пътуваха до Гърция за снимките на новия й дует

„Освен че свършихме отлична работа по реализирането на видеото, успях истински не да си почина, защото имахме натоварен график, но да се заредя с положителна енергия. Сутрин си пиехме кафето на първа линия до морето, а вечер си правехме барбекю и си говорехме сладко под звездите. Имам щастието да съм обградена откачествени хора, затова професията ми ми носи най-вече удоволствие“, сподели Анелия и обеща в най-скоро време да разкрие още подробности около проекта.